Over ons

Of je er nu gewoon even tussenuit wilt of een locatie zoekt voor een feestelijke aangelegenheid of zakelijke bijeenkomst, Badhotel Rockanje aan Zee op het eiland Voorne in Zuid-Holland is daar de plaats bij uitstek voor. Gelegen in een prachtige omgeving, op slechts 400 meter van het strand, rijk aan faciliteiten en daar waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Het Badhotel ligt op zo’n 400 meter van het strand en de Noordzee. Toen ondernemer Lucas Petit dit hotel in 2000 kocht, trof hij een pand aan dat al een hele geschiedenis achter de rug had. In de beginjaren (eind jaren zestig, begin jaren zeventig) had het een zeer chic imago in de toen al zeer populaire badplaats Rockanje-aan-zee. Nadat de eerste eigenaar het hotel had verkocht, kwam het in handen van elkaar opvolgende ondernemers. Grote investeringen bleven achterwege en zo veranderde het imago van mooi en chic in een imago van ‘verschaald bier en oude pluche’.

In 2000 werd het roer omgegooid en kreeg het Badhotel een totale opknapbeurt. De ligging tussen de naaldbomen vormt een natuurlijk decor voor dit hotel dat eruit ziet als een Amerikaanse lodge. Je logeert in de duinen en het bos. Dat zie je en ruik je aan alles: de geur van dennenappels, hout en duingras voor het raam of onder het balkon. Overal kom je de lodge-stijl tegen: de kamers zijn ingericht in de kleuren warm rood, camel en zwart met verrassende details. In sommige kamers staat het bad midden in de kamer met een houten opstapje, in andere kamers vind je vriendelijke pluchen berenkoppen of hertengeweitjes aan de muur.

Het zwembad, waar een groot deel van de kamers op uitkijkt, geeft dat lekkere vakantiegevoel. De sfeer in het hotel is warm en de bediening staat altijd voor je klaar. Het terras is bij mooi weer dé ideale plek om ’s morgens met croissants te ontbijten. ‘s Zomers luieren gasten op een ligbedje aan het zwembad, ’s winters is het goed toeven rond de grote openhaard in de brasserie. Wij hebben een leuk speelveldje voor alle leeftijden.

Vanuit het hotel loop of fiets je zo naar het strand. Het strand ligt in een ‘baai’ tegen een onbebouwde kust. Na een lange strandwandeling of een dag buiten is het lekker loungen tegen een van de grote kussens bij de open haard in Brasserie Lodgers. De stoere houten inrichting past helemaal in de sfeer van de rest van het hotel. Rozig schuif je later aan bij een heerlijk diner. Op het menu staan veel producten uit de omgeving.
Behalve het strand is ook natuurgebied Voornes Duin een aanrader. De afwisselende natuur vormt een ideale plek voor een prachtige wandeling of fietstocht.

U bent van harte welkom!

Namens het team Badhotel Rockanje

 

Contact

U kunt contact met ons opnemen door op deze link te klikken.