Badhotel Rockanje, het stoerste hotel in de duinen!

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee ligt, verscholen tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers. Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. Toch ligt ons hotel maar op korte afstand van de Maasvlakte, de Europoort en Rotterdam. ‘The best of both worlds’ dus. Deze combinatie is uniek. De stijl van een Noord Amerikaanse lodge, geur van dennenbomen, gastvrijheid én goede keuken maken Badhotel Rockanje tot een aangename plek om een paar dagen heerlijk uit te waaien.

Het Badhotel wordt geflankeerd door een zwembad met groot terras, beschikt over een ruime sauna en heeft een sfeervolle brasserie, waar je in een luie stoel bij de open haard even kunt ontsnappen aan het leven van alledag of aan tafel geniet van onze gerechten. 

Onze vergaderfaciliteiten bieden nogmaals een originele combinatie. Een zakelijke bijeenkomst in dit prachtige natuurgebied staat garant voor ontspannen werken. Teambuilden op het strand, napraten aan de bar en de volgende ochtend gelaafd door een uitgebreid ontbijtbuffet weer aan de slag. 

Kamers en Suites

Kamers en Suites

Het Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers beschikt over 67 kamers. Zoek een passend verblijf uit.

Bekijk de kamers
Pasen wordt een eitje

Pasen wordt een eitje

Jazeker, Pasen wórdt een eitje..!

Kom op eerste Paasdag uitgebreid brunchen met je gezin en proef van alle vers bereide gerechten van onze chef. 3-gangen Paasfeest op zijn best en ook aan de kinderen hebben we gedacht... zij kunnen eitjes verven en de Paashaas komt langshuppelen.

Speciaal op tweede Paasdag serveren we een Easter Tea. De Paasvariant op onze high tea; heerlijke zoete en hartige gerechtjes bij een verse kop thee. De perfecte afsluiting van een strandwandeling of als lunch.

Meer informatie
Duin arrangement

Duin arrangement

Overnachting in een sfeervolle hotelkamer en een uitgebreid ontbijtbuffet..

Meer informatie
High wine

High wine

Wat je met thee kunt, kan je ook met wijn! Geniet bij de open haard of aan het zwembad van een keur aan hapjes en diverse wijnen. Trek er gerust de tijd voor uit. Al vanaf 2 personen mogelijk.

Meer informatie

Nieuws

Week van de liefde

Week van de liefde

1+1 is heel gezellig... van 10 t/m 19 februari vieren wij de week van de liefde! Tijdens deze week hebben wij 2 aanbiedingen voor iedereen die zijn o...

Heerlijke Haard Dagen

Heerlijke Haard Dagen

Speciaal voor de naderende kou, hebben we iets leuks voor jou!Dus kou-kleunen, opgelet!! Met dit arrangement trek je weer helemaal bij... De Heer...

Kerst 2016

Kerst 2016

Viert u de kerstdagen met ons mee? Ook tijdens de kerstdagen bereidt onze keukenbrigade met alle plezier een heerlijke maaltijd voor u en leggen ...

Tripadvisor

Zeer goed: 89% score

"Geweldig hotel, lekker eten in de brasserie en vlak bij het strand"
Booking

Erg goed: 8.2 van 10

"Prachtige locatie met heerlijk zwembad"

#BADHOTELROCKANJE op instagram