Badhotel Rockanje, het stoerste hotel in de duinen!

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee ligt, verscholen tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers. Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. Toch ligt ons hotel maar op korte afstand van de Maasvlakte, de Europoort en Rotterdam. ‘The best of both worlds’ dus. Deze combinatie is uniek. De stijl van een Noord Amerikaanse lodge, geur van dennenbomen, gastvrijheid én goede keuken maken Badhotel Rockanje tot een aangename plek om een paar dagen heerlijk uit te waaien.

Het Badhotel wordt geflankeerd door een zwembad met groot terras, beschikt over een ruime sauna en heeft een sfeervolle brasserie, waar je in een luie stoel bij de open haard even kunt ontsnappen aan het leven van alledag of aan tafel geniet van onze gerechten. 

Onze vergaderfaciliteiten bieden nogmaals een originele combinatie. Een zakelijke bijeenkomst in dit prachtige natuurgebied staat garant voor ontspannen werken. Teambuilden op het strand, napraten aan de bar en de volgende ochtend gelaafd door een uitgebreid ontbijtbuffet weer aan de slag. 

Kamers en Suites

Kamers en Suites

Het Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers beschikt over 67 kamers. Zoek een passend verblijf uit.

Bekijk de kamers
High wine

High wine

Wat je met thee kunt, kan je ook met wijn! Geniet bij de open haard of aan het zwembad van een keur aan hapjes en diverse wijnen. Trek er gerust de tijd voor uit. Al vanaf 2 personen mogelijk.

Meer informatie
Duin arrangement

Duin arrangement

Overnachting in een sfeervolle hotelkamer en een uitgebreid ontbijtbuffet..

Meer informatie
Stoom afblazen?

Stoom afblazen?

Neem een uurtje de tijd voor jezelf en trek je terug in onze privé-sauna. Er is plaats voor 2 en voor slechts € 10,- per uur is die voor jou! De sauna is te reserveren aan de receptie en alleen te boeken voor hotelgasten.

Meer informatie

Nieuws

Kerst 2016

Kerst 2016

Viert u de kerstdagen met ons mee? Ook tijdens de kerstdagen bereidt onze keukenbrigade met alle plezier een heerlijke maaltijd voor u en leggen ...

Vacatures

Vacatures

Wil je werken bij het stoerste hotel in de duinen en een plek verwerven binnen een super gezellig team? Kijk dan even onderin op deze site. Onder het ...

Nieuwe kaart

Nieuwe kaart

Laat je verrassen door onze nieuwe kaart! Natuurlijk hebben we niet alles radicaal aagepast: alle favorieten staan er nog op, aangevuld met enkele ni...

Tripadvisor

Zeer goed: 89% score

"Geweldig hotel, lekker eten in de brasserie en vlak bij het strand"
Booking

Erg goed: 8.2 van 10

"Prachtige locatie met heerlijk zwembad"

#BADHOTELROCKANJE op instagram