Badhotel Rockanje, het stoerste hotel in de duinen!

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee ligt, verscholen tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers. Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. Toch ligt ons hotel maar op korte afstand van de Maasvlakte, de Europoort en Rotterdam. ‘The best of both worlds’ dus. Deze combinatie is uniek. De stijl van een Noord Amerikaanse lodge, geur van dennenbomen, gastvrijheid én goede keuken maken Badhotel Rockanje tot een aangename plek om een paar dagen heerlijk uit te waaien.

Het Badhotel wordt geflankeerd door een zwembad met groot terras, beschikt over een ruime sauna en heeft een sfeervolle brasserie, waar je in een luie stoel bij de open haard even kunt ontsnappen aan het leven van alledag of aan tafel geniet van onze gerechten. 

Onze vergaderfaciliteiten bieden nogmaals een originele combinatie. Een zakelijke bijeenkomst in dit prachtige natuurgebied staat garant voor ontspannen werken. Teambuilden op het strand, napraten aan de bar en de volgende ochtend gelaafd door een uitgebreid ontbijtbuffet weer aan de slag. 

Kamers en Suites

Kamers en Suites

Het Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers beschikt over 67 kamers. Zoek een passend verblijf uit.

Bekijk de kamers
Onbeperkt eten op de XXL Avond

Onbeperkt eten op de XXL Avond

Elke eerste maandag van de maand organiseren we weer een XXL Avond waarbij je voor een vast bedrag één gerecht onbeperkt kunt eten.

Meer informatie
Duin arrangement

Duin arrangement

Overnachting in een sfeervolle hotelkamer en een uitgebreid ontbijtbuffet..

Meer informatie
Stoom afblazen?

Stoom afblazen?

Neem een uurtje de tijd voor jezelf en trek je terug in onze privé-sauna. Er is plaats voor 2 en voor slechts € 10,- per uur is die voor jou! De sauna is te reserveren aan de receptie en alleen te boeken voor hotelgasten.

Meer informatie

Nieuws

Nieuwe kaart

Nieuwe kaart

Laat je verrassen door onze nieuwe kaart! Natuurlijk hebben we niet alles radicaal aagepast: alle favorieten staan er nog op, aangevuld met enkele ni...

Tafel reserveren via BonChef

Tafel reserveren via BonChef

Een tafel reserveren kan vanaf nu heel eenvoudig via de app van BonChef. Via deze site, op de pagina van Brasserie Lodgers volg je eenvoudig de link,...

Badhotel Rockanje ontvangt TripAdvisor certificaat van uitmuntendheid 2016

Badhotel Rockanje ontvangt TripAdvisor certificaat van uitmuntendheid 2016

Wij zijn supertrots! Niet alleen op ons mooie hotel, de gezellige brasserie en onze prettige medewerkers, maar ook met het het Certificaat van Ui...

Tripadvisor

Zeer goed: 89% score

"Geweldig hotel, lekker eten in de brasserie en vlak bij het strand"
Booking

Erg goed: 8.2 van 10

"Prachtige locatie met heerlijk zwembad"

#BADHOTELROCKANJE op instagram