High Beer

Onze High Beer is natuurlijk DE perfecte afsluiter op de VRIJMIBO! Maar eigenlijk maakt het helemaal niet uit wanneer jij onze High Beer besteld. 

Kom lekker proeven van ons assortiment speciaal bieren! 

Van IPA tot Dubbel; onze High Beer bevat een proeverij van 4 verschillende speciaal bieren vergezeld door een robuuste plank met heerlijke fingerfood. De bier-spijscombinaties zijn met zorg samengesteld door het Badhotel Rockanje team. Wij zeggen, proost!

Prijs: 28,50 per persoon

High Beer menu

 

High Wine

Hef het glas | High Wine

Het gezegde luidt ‘goede wijn behoeft geen krans’. Wat dan wel? Een gerechtje dat de smaak naar een hoger niveau tilt en vice versa. Hef het glas en geniet van zorgvuldig samengestelde wijn- en spijscombinaties. Samen maken ze een gebalanceerd dansje op je tong.

Meer informatie 

Onze menukaart

Heerlijk lunchen, koffie met Dudok gebak, lekker borrelen of uitgebreid dineren; bij ons ben je aan het juiste adres! 

Ook deze winter weer een heerlijke kaart voor onze gasten. En natuurlijk voor ieder wat wils; huisgemaakte soepen, heerlijke salades, rijkbelegde sandwiches, de Badhotel borrelplank, hartverwarmende voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk onze seizoensfavorieten! 

Bekijk onze menukaart

Tipisch feestje!

De tipi tent is een plek waar iedereen zich welkom voelt! Van kleine borrel of picknick tot groot feest, alles is mogelijk. Onze party planner Marloes helpt je graag verder! 

Vanaf 10 personen genieten van onze heerlijke koffie-, lunch- of borrel bolderkar en vanaf 20 personen een uitgebreide BBQ met privé chef. 

Huur tipi: 150,-

Meer informatie

10% Nieuwsbriefkorting

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende reservering.

Annuleren 24 uur voor aankomst

Eerder inchecken wanneer mogelijk

Altijd de beste prijs, 10% korting bij aanmelden nieuwsbrief.