Over Badhotel Rockanje

Ons Badhotel Rockanje in Zuid-Holland staat in een natuurlijk decor van bos en duinen aan de kust van Voorne. Het landschap is woest, ruikt naar hout en dennenappels, klinkt naar het geritsel van duingras en het ruisen van bomen in zeewind. Hierdoor geïnspireerd is gekozen voor de stoere Noord-Amerikaanse lodge-stijl. De kleuren warm rood, zwart en camel. Robuust meubilair. In sommige kamers staat het bad midden in de kamer met een houten balk als opstapje, in andere vind je vriendelijke berenkoppen aan de muur.

De omgeving krijgt u bij deze gastvrije locatie cadeau. Met natuurgebied Voornes Duin als ideale plek voor een prachtige wandeling of fietstocht. Met bos, zee en strand op loopafstand en toch vlakbij wereldhaven Rotterdam. ’s Zomers wakker worden met croissantjes op het terras, een balletje trappen op het sportveld of luieren bij het zwembad. ’s Winters lekker bijkomen in de sauna en loungen op een groot kussen bij de open haard. En natuurlijk genieten van de verrassend goede keuken en de ongedwongen sfeer.

Vakantie, feest of zakelijke bijeenkomst; Badhotel Rockanje aan Zee op het eiland Voorne-Putten is als een warm bad! U bent van harte welkom!

Namens het team Badhotel Rockanje