Vier kerst in de duinen !

De kerstperiode is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar! En in 2021 helemaal, want dan mogen we weer met zijn allen kerst vieren. Bij Kerstmis staat gezelligheid centraal en je bent dan ook bij ons daarvoor aan het juiste adres. 

Ons brasserie is rond de Kerst sfeervol ingericht met versierde kerstbomen, de kerstmuziek staat aan en de sneeuw denken we er gewoon bij. 

 

Kerstbrunch

Yes onze world-famous Kerst Brunch Buffet is back! Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij deze heerlijke brunch. Het perfecte uitje tijdens de kerst. 
Een kerstig ontvangst en inloop vanaf 11:30 uur, vermaak voor de kids tijdens de brunch en natuurlijk gezellige kerstmuziek op de achtergrond. 

Volwassenen 42,50 per persoon / Kids tot 12 jaar 17,50 per kind 

Menu Kerstbrunch

Kerstdiner

Onze chef-kok Pieter heeft een heerlijk, uitgebreid 5-gangen Kerstdiner, inclusief amuse samengesteld voor 1e Kerstdag om jullie helemaal in de watten te leggen. Geniet van seizoensgebonden en feestelijke gerechten, met liefde bereid en geserveerd aan tafel. 

Prijs volwassenen 52,50 per persoon / kinderen tot 12 jaar 19,50 per kind 

Reserveer telefonisch of via mail

Menu 5-gangen kerstdiner

Onze kerstarrangementen

Ga voor de volledige kerst ervaring en boek een van onze heerlijke 2-, of 3-daags Kerst arrangementen.

Vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, kan de Kerst al niet meer stuk. Met je geliefde, vrienden of familie je even helemaal laten verwennen... wil wil dat nu niet? 

Onze Kerst arrangementen