Santa Claus is coming to town!

Wij zijn al begonnen met aftellen naar die heerlijke avondjes bij de open haard, kaarsjes aan, de kerstboom versierd en vol lampjes, heerlijk drankje en eten erbij, terwijl het buiten koud en guur is... het is kerst!

Natuurlijk kan je tijdens de kerstdagen ook weer bij ons terecht voor een heerlijke kerstbrunch of -diner in onze sfeervolle, volledig in kerstsferen versierde Brasserie.

Kerstavond

  • A la carte diner - nog een paar tafels vrij, dus reserveer snel!

1e Kerstdag:

2e Kerstdag:

Reserveer je kerstbrunch, - lunch of -diner via info@badhotel.nl of 0181-401755.

Oud & Nieuw

Op zoek naar rust? Dan ben je bij ons van harte welkom! We zijn gewoon geopend op oudjaarsavond, tot 20:00 kan u bij ons heerlijk dineren en daarna genieten van uw oudjaarsavond. Luid het nieuwe jaar in met je familie, vrienden of partner op het strand of met je trouwe viervoeter!

Arrangementen

Arrangementen

Speciaal voor onze gasten hebben we leuke arrangementen samengesteld voor een heerlijk nachtje weg... Voor ieder wat wils!

Nieuwsgierig?
Onze Lodge kamers

Onze Lodge kamers

Verblijf in een van onze duinkamers, met bad in de slaapkamer, twee-persoonskamer met balkon en uitzicht op het zwembad, een appartement of in een van onze een-persoonskamers. Altijd gratis parkeren, gratis Wi-Fi én koffie- en thee faciliteiten op de kamer.

Onze kamertypes
Badhotel Rockanje Cadeaubon

Badhotel Rockanje Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau, maar weet je niet wat je moet geven?

Geef de Badhotel Rockanje Cadeaubon! Deze kan ingewisseld worden voor een overnachting, heerlijke lunch of bijvoorbeeld High tea. Voor iedereen wat wils.

 

Meer informatie
Contact

Contact

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen?

Bel ons op 0181-401755 of stuur een gezellig email naar info@badhotel.nl

We horen graag van je!

Contact