Er op uit?

Natuurlijk zijn we trots op het strand in onze achtertuin (op slechts 400m). Voor ontspanning, inspanning, of gewoon… omdat het er fijn is en het kost je niets! Niet alleen het strand leent zich voor een frisse neus, er is meer te ontdekken. Als gast ontvangt u de Voorne-Puttenpas. Hiermee krijgt u voordeeltjes en kortingen bij diverse gelegenheden in de regio. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden.

Wil je weten welke evenementen er in de omgeving georganiseerd worden? Neem dan een kijkje op de website van de plaatselijke VVV.

Meer weten of zelf suggesties? Neem even contact op met de receptie, zij helpen je graag verder en zitten vol informatie.

Futureland Maasvlakte

Futureland Maasvlakte

Ontdek in FutureLand het fantastische uitzicht op het werk vanaf het Panorama Deck: met het blote oog of de verrekijker. Ga aan het stuurwiel staan en zie hoe en wanneer het land boven water komt. Of maak in de FutureFlightExperience een virtuele reis boven de Maasvlakte in 2035. Vanuit Futureland stap je op de bus of boot voor een tour door de nieuwe haven.

Meer over FutureLand
Zeehondenopvang A seal

Zeehondenopvang A seal

Ga op ziekenbezoek bij de zeehondjes in Stellendam en kijk hoe ze worden klaargestoomd voor het leven in de wijde wereld. In het naastgelegen Expo ontdek je nog meer over van de Nederlandse zeehond.

Meer over A Seal
Fietsen

Fietsen

De omgeving van het Badhotel leent zich uitstekend voor fietsen, zowel sportief als recreatief. Wil je de omgeving verkennen maar ben je je fiets vergeten? Daar hebben wij aan gedacht! Bij de receptie kan je ze huren. Wil je eens iets anders? Probeer dan een ligfiets. Bij de receptie zijn fietsroutes te verkrijgen, net als informatie over nabijgelegen mountainbike parcoursen.

Stippel je route uit
GPS Walking

GPS Walking

Met behulp van een GPS is het mogelijk om routes te lopen van locatie naar locatie. De tocht is mogelijk vanaf 10 personen. De duur kan variëren van 1¼ uur tot 3 uur (vanaf € 15,00). Put on those walking boots! Informeer ernaar bij de receptie en reserveer tijdig.

Reserveren
Voornes Duingebied

Voornes Duingebied

Het Voornes Duingebied is een van de mooiste natuurgebieden in Europa. Wandelroutes genoeg in de omgeving! Maar wil je meer weten over de natuur in dit unieke gebied? Onder leiding van een ervaren natuurgids maak je met een groep een wandeling van ongeveer 2 uur. Wij spreken graag voor je af met de vriendelijke boswachter.

Maak een afspraak
Stoer Outdoor

Stoer Outdoor

Voor stoere sportievelingen vinden wij het leuk om een uitdaging aan te dragen. Van een mobiele klimtoren bij ons op het parkeerterrein tot een Expeditie Robinson op het strand. Ons strand leent zich voor activiteiten als (kite-) surfen, vliegeren en suppen. Graag voor het verblijf aangeven, zodat wij dit voor je kunnen organiseren.

Meer informatie