Heerlijk vergaderen in een van onze sfeervolle zalen!

Midden in de natuur, op steenworp afstand van de Maasvlakte en de Europoort, bieden wij een originele accommodatie voor de zakelijke bijeenkomst. Vergadering, training, receptie of presentatie in de sfeer van een Canadese Lodge. Informeel maar altijd professioneel.

Vergaderen saai? Niet bij ons. We beschikken over alles wat je nodig hebt en meer.

Drie functionele zalen, met een capaciteit van 2 tot 110 personen, uitgevoerd in Lodgestijl. Onze zalen op de begaande grond zijn in mei 2018 geheel vernieuwd!

  • Gratis WiFi
  • Flipover, beamers en conferentiekit aanwezig
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Eén vast contactpersoon en een ervaren team

Door de ligging van ons hotel in het bos en aan de kust, is een combinatie met activiteiten makkelijk geregeld. Brainstormen gaat beter op het strand, uitwaaien verruimt de geest en een outdoor activiteit zorgt voor uitstekende teambuilding. Stevige trek en daarna weer fris van start? Wij verzorgen graag een gezonde en lekkere lunch. Met speciale verzoekjes denken wij graag mee!

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met onze collega Marloes via 0181-401755 of marloesmolenaar@badhotel.nl.

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Badhotel Rockanje biedt aantrekkelijke vergaderarrangementen aan. Inclusief het gebruik van de vele faciliteiten. Met of zonder lunch of diner.

Bekijk de arrangementen
Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten in Badhotel Rockanje; goede zakelijke faciliteiten, een unieke ligging, midden in de duinen en toch dichtbij belangrijke uitvalswegen.

Bekijk de voordelen
Onze Lodge kamers

Onze Lodge kamers

Even weg van alles in een van onze 67 kamers in romantische Lodge-stijl.

Verblijf in een van onze duinkamers, met bad in de slaapkamer, twee-persoonskamer met balkon en uitzicht op het zwembad of kies je voor een appartement voor 4 personen? Altijd gratis parkeren, gratis Wi-Fi én koffie- en thee faciliteiten op de kamer.

Bekijk onze kamers
Onze menukaart

Onze menukaart

Heb je al een blik geworpen op onze heerlijk herfstige menukaart? Deze staat weer vol met heerlijke gerechten voor lunch, diner of borrel! 

Wat denk je van een bijzonder broodje gehaktbal, huisgerookte zalm, Holy Ribs of ga je juist voor ons vegetarisch Flatbread?

't Is echt smullen! Kom je snel langs?

Yummy!