Eet smakelijk!

Lekker eten en drinken zit in ons DNA. Je geniet daarom bij ons van de heerlijkste gerechten, alles vers gemaakt in eigen keuken! 
Om je helemaal in de watten te leggen, vinden wij het fijn als je even reserveert, dat kan makkelijk via het blauwe bolletje onderaan deze pagina. 

Nieuwsgierig naar ons menu? Neem snel een kijkje hieronder!

Eet Smakelijk | Menukaart

Bij Badhotel Rockanje ben je aan het juiste adres voor een smakelijke ervaring, of je nu komt voor een lunch, kopje koffie met huisgemaakte boterkoek, borrel of diner.

Onze seizoensgebonden menukaart biedt altijd een scala aan gerechten. Van huisgemaakte soepen, lunchgerechten en salades tot een breed scala aan voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk de beroemde Badhotel borrelplank. Er is voor ieder wat wils!

Menukaart

Proost | Drankenkaart

Op de drankenkaart van Badhotel Rockanje vind je altijd iets dat perfect bij jouw moment past. Warm op met onze heerlijke warme dranken en proef onze huisgemaakte boterkoek, duik in de wereld van verfijnde cocktails, of kies uit onze diverse selectie bieren en wijnen. Jouw ideale drankje wacht op je!

Drankenkaart

Alles kids | Kindermenu

Neem een kijkje op de kinderkaart! Een avontuurlijke selectie van gerechten, perfect afgestemd op de smaakpapillen van jonge ontdekkingsreizigers. Van sappige bizonburgers tot knapperige tipi frietjes en indianenkracht, onze menukaart staat bol van gerechten speciaal voor kinderen. En... het is ook nog een leuke kleurplaat. 

Kindermenu

Reserveer een tafel

Onze brasserie is 7 dagen per week geopend! Vanaf 12:00 uur serveren we heerlijke lunchgerechten en vanaf 17:00 uur schuif je aan voor een uitgebreid diner. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een verrukkelijk gebakje, borrelplank of een kopje koffie met huisgemaakte boterkoek. 

Reseveer nu

High Wine

Hef het glas | High Wine

Het gezegde luidt ‘goede wijn behoeft geen krans’. Wat dan wel? Een gerechtje dat de smaak naar een hoger niveau tilt en vice versa. Hef het glas en geniet van zorgvuldig samengestelde wijn- en spijscombinaties. Samen maken ze een gebalanceerd dansje op je tong.

Meer informatie