Eet smakelijk!

Lekker eten en drinken zit in ons DNA. Je geniet daarom bij ons van de heerlijkste gerechten, alles vers gemaakt in eigen keuken! 
Om je helemaal in de watten te leggen, vinden wij het fijn als je even reserveert, dat kan makkelijk via het blauwe bolletje onderaan deze pagina. 

Nieuwsgierig naar ons menu? Neem snel een kijkje hieronder!

Onze menukaart

Heerlijk lunchen, koffie met Dudok gebak, lekker borrelen of uitgebreid dineren; bij ons ben je aan het juiste adres! 

Altijd een seizoensgebonden menukaart met heerlijke gerechten. En natuurlijk voor ieder wat wils; huisgemaakte soepen, heerlijke salades, rijkbelegde sandwiches, de Badhotel borrelplank, hartverwarmende voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk onze seizoensfavorieten! 

Bekijk onze menukaart

Onze kinderkaart

 

Ontdek de avontuurlijke wereld van onze kinderkaart! Van een smakelijk bordje bizonburger tot tipi frietjes en portie indianenkracht: we hebben voor elk kind wat wils. Bij Badhotel Rockanje maken we eten voor kinderen net zo leuk en lekker als hun verbeelding groot is!

Bekijk ons kindermenu

High Beer

Proost op het leven | High Beer

Ontspannen met je vrienden even de week doornemen. Ben je liefhebber van een bijzonder biertje? Wanneer je kiest voor High Beer dan serveren wij vier verschillende speciaal bieren die worden vergezeld door een robuuste plank met finger food. Proost!

Meer informatie

 

High Wine

Hef het glas | High Wine

Het gezegde luidt ‘goede wijn behoeft geen krans’. Wat dan wel? Een gerechtje dat de smaak naar een hoger niveau tilt en vice versa. Hef het glas en geniet van zorgvuldig samengestelde wijn- en spijscombinaties. Samen maken ze een gebalanceerd dansje op je tong.

Meer informatie 

Reserveer een tafel

Onze brasserie is 7 dagen per week geopend! Vanaf 12:00 uur serveren we heerlijke lunchgerechten en vanaf 17:00 uur schuif je aan voor een uitgebreid diner. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een verrukkelijk gebakje, borrelplank of een kopje koffie met huisgemaakte boterkoek. 

Reseveer nu