• Teambuilding @Badhotel Rockanje

Teambuilding bij Badhotel Rockanje!

Ontdek de perfecte teambuilding-ervaring te midden van de prachtige omgeving van Badhotel Rockanje!

In samenwerking met Meer Outdoor bieden we een scala aan uitdagende activiteiten om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken. Struin door de duinen tijdens een spannende GPS-tocht of laat je creativiteit de vrije loop bij het bouwen van bamboeconstructies bij onze sfeervolle tipitent. En laten we niet vergeten dat de Alpaca Greenhouse zich om de hoek bevindt, waar je kunt wandelen met knuffelbare alpaca's – een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ongeacht de grootte van je gezelschap, we hebben volop keuzemogelijkheden. We staan klaar om met je mee te denken en nemen graag contact op met onze partners om jouw teambuilding-evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Samen streven we ernaar om jouw bijeenkomst bij Badhotel Rockanje tot een buitengewone ervaring te maken, waarin teambuilding en avontuur hand in hand gaan.

Spelprogramma’s (2,5 uur): €34,95

Eén Activiteit (1 uur): €27,95

Twee Activiteiten (2 uur): €32,95

Bamboe bouwen

Samen met je team aan de slag om met behulp van elastieken en bamboestokken een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Het komt hierbij aan op onderlinge samenwerking en communicatie! Met z’n allen bouw je aan de meest uiteenlopende bouwwerken en zorgen wij aan de hand van diverse opdrachten voor een mooie uitdaging!

Strandparcours

Lopend vanaf het Badhotel gaan we richting het strand waar jullie in teams allerlei activiteiten zullen ondernemen. Je wordt tijdens deze activiteiten uitgedaagd om samen te werken en hebt ieder teamlid nodig. Zowel jullie kracht en snelheid als jullie inzicht en humor zal getest worden!

Pijl- en Boogschieten

In de buurt van het Badhotel zal de instructeur jullie meenemen in de kunst van het boogschieten. Na de uitleg en het oefenen krijg je de kans om te laten zien hoe ‘precies’ jij bent. Uiteindelijk zul je het tegen je teamleden opnemen en gaat degene met de meeste punten naar huis met de trofee!

Outdoor Escape

Ooit weleens een Escaperoom gedaan? Bij deze ontsnap je niet uit een ruimte, maar uit een heel gebied. Je krijgt een GPS en een Tablet mee en komt onderweg diverse opdrachten tegen die je met elkaar dient op te lossen. Het team dat als eerste de code heeft ontcijferd binnen de daarvoor gestelde tijd heeft gewonnen. Geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen.

Expeditie Glühwein

Bij Expeditie Glühwein ga je op avontuur met je team in de winter. Met uitdagende, maar ook gezellige spellen. Dit spelprogramma bestaat bijvoorbeeld uit activiteiten zoals: Vuur Maken, Boogschieten, Bierpulschuiven, Spijkers meppen, Skibroek Hangen, en meer! Welk team lukt het om alle ingrediënten en het recept voor de Glühwein bij elkaar te sprokkelen. Om samen af te sluiten met een heerlijk drankje rond het haardvuur.

  • Duur: ongeveer 2,5 uur
  • €34,95 p.p. (excl. btw)

 

Mountainbiken

Als je de conditie van jouw collega’s wilt testen, dan is mountainbiken door het mooie duingebied een echte uitdaging! Door de bossen, over het strand en door de duinen, het gevarieerde gebied heeft een mooi parcours te bieden. Onze instructeur neemt je mee langs fantastische locaties en zorgt ervoor dat iedereen weer veilig thuis komt.

GPS-tocht

Rondom het Badhotel zijn diverse GPS-coördinaten uitgezet. Op deze locaties zijn enkele opdrachten te vinden die je als groep zo snel mogelijk dient te voltooien. Het team wat als eerste weer terug is met de meeste juiste antwoorden, heeft uiteindelijk gewonnen!

Archery Tag

Gewapend met boog en LARP-pijlen ga je de strijd aan tegen het andere team. Op het strand zijn diverse objecten waar achter je kunt schuilen. Word je geraakt dan ga je terug naar de safezone. Onze instructeur neemt je mee door diverse ‘battles’ die je als team of individueel moet doorstaan. Lekker even intensief op het strand met elkaar strijden als een echte Robin Hood.

Sumo worstelen

Altijd al eens willen worstelen met je collega’s? Met dit al eeuwenoude spel mag je je voor heel even als een echte sumoworstelaar voelen. Als teams strijd je tegen elkaar en je weet nooit wie je zult treffen van de tegenpartij. Als je heerlijk even wilt lachen dan mag dit spel toch echt niet ontbreken!

E-chopper tocht

Lekker even als groep Voorne aan Zee verkennen? Met onze elektrische choppers kun je met maximaal 50 personen tegelijk door de duinen en diverse stadjes rijden. Een onvergetelijke tocht door de prachtige omgeving!