• Teambuilding

Nieuwe hoogtes bereiken: Ontdek onze teambuilding avonturen

Struin door de duinen tijdens een spannende GPS-tocht of bouw met je team een bamboeconstructies bij onze tipi tent. In samenwerking met MEER Outdoor bieden we activiteiten aan, om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken. Ook bevindt Alpaca Greenhouse zich om de hoek, waar je kunt wandelen met alpaca's – een onvergetelijke ervaring!

Ongeacht de grootte van je gezelschap, bieden we diverse mogelijkheden. We denken graag met je mee om jouw teambuilding evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Eén Activiteit (1 uur): €25,95 per persoon
Eén Activiteit (1,5 uur): €27,95 per persoon
Twee Activiteiten (2 uur): €32,95 per persoon
Spelprogramma (2,5 uur): €34,95 per persoon

Teambuilding brochure

Bamboe bouwen

Samen met je team aan de slag om met behulp van elastieken en bamboestokken een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Het komt hierbij aan op onderlinge samenwerking en communicatie! Met z’n allen bouw je aan de meest uiteenlopende bouwwerken en zorgen wij aan de hand van diverse opdrachten voor een mooie uitdaging!

Beach Games

Lopend vanaf het Badhotel gaan we richting het strand waar jullie in teams allerlei activiteiten zullen ondernemen. Je wordt tijdens deze activiteiten uitgedaagd om samen te werken en hebt ieder teamlid nodig. Zowel jullie kracht en snelheid als jullie inzicht en humor zal getest worden!

Pijl- en boogschieten

Op het terrein van het Badhotel zal de instructeur jullie meenemen in de kunst van het boogschieten. Na de uitleg en het oefenen krijg je de kans om te laten zien hoe ‘precies’ jij bent. Uiteindelijk zul je het tegen je teamleden opnemen en gaat degene met de meeste punten naar huis met de trofee! Wie is een echte Robin Hood?

Outdoor Escape

Ooit weleens een escape room gedaan? Bij Outdoor Escape ontsnap je niet uit een ruimte, maar uit een heel gebied. Je krijgt een GPS en een tablet mee en komt onderweg diverse opdrachten tegen die je met elkaar dient op te lossen. Het team dat als eerste de code heeft ontcijferd binnen de daarvoor gestelde tijd heeft gewonnen. Geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen.

Expeditie Badhotel

Bij Expeditie Badhotel ga je op het strand het avontuur met je team aan. Met uitdagende, maar ook gezellige spellen. Dit spelprogramma bestaat bijvoorbeeld uit activiteiten zoals: Island Parcours, Vuur Maken, Boogschieten, Eetproef, en meer! Welk team lukt het om deze overlevingsstrijd vol spanning en zenuwslopende opdrachten te voltooien? 

XL Games

Op zoek naar een ontspannen teamuitje? Met onze XL Games kan je tijdens de borrel een leuke activiteit met elkaar doen. De combinatie van focus, concentratie en competitie zorgt voor een gegarandeerd hoog plezier!

GPS-tocht

Rondom het Badhotel zijn diverse GPS-coördinaten uitgezet. Op deze locaties zijn enkele opdrachten te vinden die je als groep zo snel mogelijk dient te voltooien. Het team dat als eerste weer terug is met de meeste juiste antwoorden, heeft uiteindelijk gewonnen!

Pubquiz

Onze quizmaster test jullie kennis op het gebied van nieuws, sport, entertainment en nog veel meer! Tijdens het maken van de vragen op maat houden wij rekening met de interesses van de groep. Onder het genot van een heerlijk drankje en hapje organiseren wij een competitie met ouderwetse gezelligheid in het Badhotel! Welk team heeft de meeste kennis en wint de verschillende rondes met vragen?