• Onze Zusterhotels

    Van Texel tot Vlaardingen

Aangenaam, onze lieve zusjes

Misschien wist je het niet, maar Lucas Petit, eigenaar van Hoscom beheert naast Badhotel Rockanje nog 6 andere unieke hotels. 

Allemaal hotels met aansprekende hotelconcepten waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. Met ieder een eigen identiteit en thematiek.

We nodigen je uit om eens een kijkje bij ze te nemen.

Grand Hotel Opduin

Dat intense Wadden-gevoel, zilte zeelucht opsnuiven, ruimte om je heen.... dat is Grand Hotel Opduin.

Meer dan 80 jaar Texelse gastheerschap in een smaakvol, comfortabel en eigentijds hotel met een heerlijk restaurant. En voor iedereen wat te doen; ontspan in de wellness, geniet van het zwembad, sport in de fitness en laat de kinderen spelen in de kinderkamer. Alles op loopafstand van het strand en het dorp De Koog.

Grand Hotel Opduin

Delta Hotel Vlaardingen

Delta Hotel en Grand Café Nautique, jouw thuishaven aan de Nieuwe Maas

Een plek waar je een goed glas drinkt en lekker eet terwijl de schepen voorbij glijden. Waar je een inspirerende brainstormsessie organiseert en de energie van oceaanzeilers aan boord haalt. Waar je onder de wol kruipt met een fabelachtig uitzicht op de zonsondergang. Een uniek hotel, Grand Café en vergaderplek in één.

Delta Hotel Vlaardingen

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Hartje binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan een van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat Post-Plaza. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden.

Van Post-Plaza is er maar 1, niet is standaard en over elk detail is nagedacht. Het gaat om het verhaal en de beleving. We zijn natuurlijk erg bevooroordeeld, maar hier wil je echt geweest zijn. 

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Landgoed Duin & Kruidberg

Dé buitenplaats van Amsterdam. Stad, strand, natuur en zee, alles is vlakbij. Er is zóveel te doen, daar word je vrolijk van. Stap in een andere wereld waar je volledig in de watten wordt gelegd. Wow! Hier moet je zijn geweest.

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed de Holtweijde

In de bosrijke van het Twentse Lattrop, op een unieke plek, ligt een schitternde accomodatie met een exclusieve ambiance, Landgoed De Holtweijde.

Authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak, je vindt het terug in het interieur, de eerlijke materialen, de gerechten, de service, het landschap en de vele faciliteiten en voorzieningen. Kortom, in alles wat je op De Holtweijde beleeft, proeft, ziet en voelt.

Landgoed de Holtweijde

Via Via

Just a room

This is really an energetic alternative to the standard hotel experience that proves that low service does not mean you have to compromise on lifestyle or comfort. The magnificent building of Via Via features 74 cleverly designed bedrooms which suit your needs as an independent traveller. A warm and happy stay for digital nomads and young families. No hassle at the Front Desk, your digital key is already on your phone!

Enjoy Leeuwarden and live like a local!

Via Via