• Arrangementen Badhotel Rockanje

Speciaal voor jou!

Stap binnen in de oase van rust en ruimte op het prachtige Voorne aan Zee, waar we u van harte verwelkomen! Speciaal voor onze gewaardeerde gasten hebben we een scala aan mooie arrangementen samengesteld die elk seizoen een ander gevoel bieden. Of u nu snakt naar de verfrissing van de lente, de warmte van de zomer, de kleuren van de herfst of de gezelligheid van de winter, wij hebben voor elk wat wils.

Laat de drukte van het dagelijks leven achter u terwijl u ontspant op het strand, uw batterijen oplaadt en de prachtige omgeving van ons Zuid-Hollandse eiland verkent. Neem hieronder een kijkje bij al onze arrangementen en bereid u voor op een onvergetelijk verblijf vol rust, ontspanning en plezier!

 

3-daags arrangement inclusief diner, ontbijt en sauna

Uitwaai Arrangement

Kom lekker uitwaaien aan de kust! Twee overnachtingen in een sfeervolle kamer, een 2-gangendiner op de dag van aankomst en beide ochtenden een uitgebreid ontbijt. 

Bekijk dit arrangement
Zondag overnachting in het sfeervolste hotel in de duinen, inclusief overnachting, sauna en welkomstdrankje.

Lazy Sunday Special

Verleng je weekend en kom op zondag bij ons overnachten! Als iedereen op maandag weer aan het werk moet, duik jij de sauna in, drink je een warm welkomstdrankje en geniet je van een uitgebreide ontbijt. 

Bekijk dit arrangement