• Trouwen bij Badhotel Rockanje

Welkom bij onze betoverende trouwlocatie

Stap binnen in onze Noord-Amerikaanse lodge-stijl, sfeervolle brasserie en intieme zalen, of laat je betoveren door onze originele tipi tent. Hier voel je je meteen thuis. Of je nu kiest voor een ceremonie in de warme ambiance van onze brasserie of op ons zonnige terras, elke locatie ademt romantiek en sfeer.

Wij begrijpen dat elke ceremonie, receptie of huwelijksdiner uniek is, daarom bieden wij geen standaard arrangementen. In plaats daarvan nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we luisteren naar jullie wensen en dromen. Op basis daarvan stellen wij een voorstel op maat samen, zodat jullie dag precies wordt zoals jullie het voor ogen hebben. 

Contact Haely

Onze trouwexpert, Haely

Maak kennis met Haely, onze trouwexpert! Van het ja-woord geven tot het vieren van jullie liefde in stijl, Haely staat klaar om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken bij Badhotel Rockanje. Met haar passie voor perfectie en oog voor detail zorgt ze ervoor dat jullie grote dag onvergetelijk wordt.

Heb je vragen of wil je meer weten over trouwen bij ons? Aarzel niet om Haely te contacteren via e-mail of telefonisch. Ze staat voor jullie klaar om al jullie wensen tot in de puntjes te regelen!

Officiële trouwlocatie

Badhotel Rockanje is trots om erkend te zijn als een officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee. Dit betekent dat jullie hier niet alleen jullie huwelijksfeest kunnen vieren, maar ook de ceremonie zelf kunnen laten plaatsvinden. Geniet van het gemak van alles onder één dak en de betoverende omgeving voor jullie speciale dag. 

De perfecte setting voor jullie grote dag!

We bieden een diverse selectie aan trouwlocaties, variërend van onze sfeervolle brasserie en elegante zalen tot ons ruime terras en originele tipi tent. Of jullie nu de voorkeur geven aan een intieme binnenruimte of een idyllische buitenlocatie, bij Badhotel Rockanje vinden bruidsparen de perfecte setting die past bij hun stijl en voorkeuren.