Onze brasserie

Dagelijks kan je in onze brasserie terecht voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt stukje boterkoek, lunch, diner, borrel of een lekkere bite. Onze keukenbrigade, onder leiding van chef-kok Pieter Postma, bereiden gerechten met dagverse ingrediënten en seizoenproducten. Gegarandeerd genieten! 

Neem plaats op ons zonovergoten terras, gelegen aan ons buitenzwembad en uitkijkend over bos en duinen. In onze sfeervolle brasserie kan je lekker opwarmen bij de grote open haard of geniet je van het mooie uitzicht aan een van onze tafeltjes aan het raam.  

Bekijk onze menukaart Bekijk onze drankenkaart
Bekijk onze kinderkaart Bekijk onze high-tea 
Bekijk onze high-wine

Onze menukaart

Snel een broodje scoren, heerlijk lunchen, lekker borrelen of uitgebreid dineren; bij ons ben je aan het juiste adres! 

Voor ieder wat wils op onze uitgebreide menukaart; huisgemaakte soepen, heerlijke salades, rijkbelegde sandwiches, de Badhotel borrelplank, exotische voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk onze seizoensfavorieten! 

Bekijk onze menukaart

Verfrissende drankjes

Proost! Een lekker drankje hoort er natuurlijk bij. Geniet bij ons van een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakte boterkoek, een biertje van de tap tot voortreffelijke wijnen en cocktails. 

Proost!

 

Voor de kids

Neem je kinderen gezellig mee! Voor hen is er een leuke speeltuin en ook een uitgebreide menukaart in de vorm van een kleurplaat met leuke spelletjes. 

De kids mogen ook nog even grabbelen in onze grabbelboom en krijgen een leuk cadeautje mee naar huis. 

Bekijk Kinderplacemat

Ontbijt

Een goede start van de dag! De geur van koffie, verse broodjes en croissants. Een mix van zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en lekkere sapjes. Gekookte of geklutste eieren. Met een goede kop koffie of thee, kan je dag niet meer stuk. 

Geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur op maandag tot en met vrijdag en van 07:00 tot 10:30 uur op zaterdag en zondag. 

 

Kerst in de duinen

Vier Kerst in de duinen! Het duurt nog even, maar wij kijken er al naar uit; Kerst 2021! Met zijn allen rondom het haardvuur, genieten van een heerlijke Kerstbrunch of -diner. Maak de Kerst belevenis compleet, en kom ook nog gezellig bij ons overnachten. Met je hele familie, gezin of lekker met zijn tweetjes, het wordt een Kerst om nooit meer te vergeten. 

Meer informatie