Onze brasserie

Dagelijks kan je in onze brasserie terecht voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte boterkoek, lunch, diner, borrel of een bite. Onze keukenbrigade, onder leiding van chef-kok Pieter Postma, bereiden gerechten met dagverse ingrediënten en seizoenproducten. Gegarandeerd genieten! 

Neem plaats op ons zonovergoten terras, gelegen aan ons mooie buitenzwembad en uitkijkend over bos en duinen. In onze sfeervolle brasserie kan je heerlijk opwarmen bij onze open haard of geniet je van het uitzicht aan even van onze tafeltjes aan het raam.  

Bekijk onze menukaart Bekijk onze drankenkaart
Bekijk onze kinderkaart Bekijk onze high-tea 
Bekijk onze high-wine

Onze menukaart

Snel een broodje scoren, heerlijk lunchen, lekker borrelen of uitgebreid dineren; bij ons ben je aan het juiste adres! 

Voor ieder wat wils op onze uitgebreide menukaart; huisgemaakte soepen, heerlijke salades, rijkbelegde sandwiches, de Badhotel borrelplank, exotische voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk onze seizoensfavorieten! Neem snel een kijkje op ons menu. 

Bekijk onze menukaart

Verfrissende drankjes

Voor een heerlijk drankje ben je ook bij ons aan het juiste adres. Van onze welbekende koffie of thee met boterkoek, verschillende bieren op de tap en fles tot voortreffelijke wijnen en cocktails. 

Proost!

 

Voor de kids

Badhotel Rockanje is ook ideaal met kids. We hebben een leuke speeltuin en ook een uitgebreide menukaart. De kids krijgen een speciale Badhotel kinderplacemat met het menu, maar het is ook een kleurplaat en er staan leuke spelletjes op.

Kinderen mogen ook gezellig nog even grabbelen in onze grabbelboom in onze Brasserie. 

Bekijk Kinderplacemat

Ontbijt

Een goede start van de dag! Verse broodjes, croissants en iets zoets. Een mix van zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en lekkere sapjes. Gekookte of geklutste eieren. Met een goede kop koffie of thee, kan de dag niet meer stuk. 

De gehele week serveren we ons ontbijtbuffet in de brasserie van 07:00 - 10:00 uur op maandag tot vrijdag en van 07:00 - 10:30 uur op zaterdag en zondag voor onze hotelgasten.