Onze brasserie

Dagelijks kan je in onze brasserie terecht voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt stukje boterkoek, lunch, diner of een lekkere bite. Onze keukenbrigade, onder leiding van chef-kok Pieter Peeman, bereiden gerechten met dagverse ingrediënten en seizoenproducten. Gegarandeerd genieten! 

Neem plaats in onze sfeervolle brasserie. warm lekker op bij de grote open haard of geniet je van het mooie uitzicht aan een van onze tafeltjes aan het raam.  

Momenteel is onze brasserie gesloten t/m 14 januari. Verblijf je in ons hotel, dan kan je de gehele dag genieten van de heerlijkste gerechten op je eigen hotelkamer. 

Bekijk onze menukaart Bekijk onze borrel & taarten kaart
Bekijk onze kinderkaart 

Badhotel bij je thuis!

Tijdens de lockdown kan je thuis genieten van onze bekende gerechten! Van onze Carpaccio tot heerlijke desserts. 

Bestel tussen 12:00 en 21:00 uur makkelijk onze gerechten voor bij je thuis. 

Meer informatie

Hartverwarmende drankjes

Proost! Een lekker drankje hoort er natuurlijk bij. Geniet bij ons van een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakte boterkoek, een biertje van de tap tot voortreffelijke wijnen en cocktails. 

Proost!

 

Voor de kids

Neem je kinderen gezellig mee! Voor hen is er een leuke speeltuin en ook een uitgebreide menukaart in de vorm van een kleurplaat met leuke spelletjes. 

De kids mogen ook nog even grabbelen in onze grabbelboom en krijgen een leuk cadeautje mee naar huis. 

Bekijk Kinderplacemat

Ontbijt

Een goede start van de dag! De geur van koffie, verse broodjes en croissants. Een mix van zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en lekkere sapjes. Gekookte of geklutste eieren. Met een goede kop koffie of thee, kan je dag niet meer stuk. 

Geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur op maandag tot en met vrijdag en van 07:00 tot 10:30 uur op zaterdag en zondag.