• Onze sfeervolle brasserie

7 dagen per week geopend!

Dagelijks kan je in onze brasserie terecht voor een heerlijk kopje koffie met een huisgemaakt stukje boterkoek, lunch, diner of een uitgebreide borrel. 
Onze keukenbrigade, onder leiding van de chef-kok, bereiden gerechten met dagverse ingrediënten en seizoenproducten.

Strijk neer in onze sfeervolle brasserie aan een tafeltje of warm lekker op bij de grote open haard. Gegarandeerd genieten! 

Reserveer makkelijk een tafeltje via het blauwe bolletje onderaan de pagina.

Menukaart 
 

High Wine

4 verschillende wijnen en daarbij heerlijke gerechten met zorg en liefde samengesteld door onze wijnkenner Mandy en onze chef-kok.

Meer info
High Beer

High Beer

Bier en stoere mannenhappen! 4 verschillende speciaal bieren die worden vergezeld door een robuuste plank met fingerfood. Cheers!

meer info

Vier Pasen in de Duinen

Op 1e Paasdag nodigen we je uit voor een onvergetelijke Paasbrunch. Ontdek een scala aan warme en koude lekkernijen, versgebakken broden en verrukkelijke zoetigheden. Ben jij erbij?

Meer info

Onze menukaart

Heerlijk lunchen, koffie met Dudok gebak, lekker borrelen of uitgebreid dineren; bij ons ben je aan het juiste adres! 

Altijd een seizoensgebonden menukaart met heerlijke gerechten. En natuurlijk voor ieder wat wils; huisgemaakte soepen, heerlijke salades, rijkbelegde sandwiches, de Badhotel borrelplank, hartverwarmende voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk onze seizoensfavorieten! 

Bekijk onze menukaart

Reserveer een tafel

Onze brasserie is 7 dagen per week geopend! Vanaf 12:00 uur serveren we heerlijke lunchgerechten en vanaf 17:00 uur schuif je aan voor een uitgebreid diner. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een verrukkelijk gebakje, borrelplank of een kopje koffie met huisgemaakte boterkoek. 

Reseveer nu

Voor de kids

Neem je kinderen gezellig mee! Voor hen is er een leuke speeltuin en ook een uitgebreide menukaart in de vorm van een kleurplaat met leuke spelletjes. 

De kids mogen ook nog even grabbelen in onze grabbelboom en krijgen een leuk cadeautje mee naar huis. 

Bekijk Kinderplacemat

Ontbijt

Een goede start van de dag! De geur van koffie, verse broodjes en croissants. Een mix van zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en lekkere sapjes. Gekookte of geklutste eieren. Met een goede kop koffie of thee, kan je dag niet meer stuk. 

Geniet als hotelgast van ons uitgebreide ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur op maandag tot en met vrijdag en van 07:30 tot 10:30 uur op zaterdag en zondag.