Onze brasserie

Dagelijks kan je in onze brasserie terecht voor een heerlijk kopje koffie met een huisgemaakt stukje boterkoek, lunch, diner of een uitgebreide borrel. 
Onze keukenbrigade, onder leiding van chef-kok Pieter Peeman, bereiden gerechten met dagverse ingrediënten en seizoenproducten.

Neem plaats in onze sfeervolle brasserie, warm lekker op bij de grote open haard of geniet van het mooie uitzicht aan een van onze tafeltjes aan het raam.  
Op de zonnige dagen strijk je lekker neer op ons zonnige terras aan ons mooie buitenzwembad. Gegarandeerd genieten! 

Reserveer makkelijk een tafeltje via het blauwe bolletje onderaan de pagina.

Onze menukaart Onze kinderkaart 
High Wine High Beer
 

Reserveer een tafel

Onze brasserie is 7 dagen per week geopend! Vanaf 12:00 uur serveren we heerlijke lunchgerechten en vanaf 17:00 uur schuif je aan voor een uitgebreid diner. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een verrukkelijk gebakje, borrelplank of een kopje koffie met huisgemaakte boterkoek. 

Reseveer nu

High Beer

Proost op het leven | High Beer

Ontspannen met je vrienden even de week doornemen. Ben je liefhebber van een bijzonder biertje? Wanneer je kiest voor High Beer dan serveren wij vier verschillende speciaal bieren die worden vergezeld door een robuuste plank met finger food. Proost!

Meer informatie

 

High Wine

Hef het glas | High Wine

Het gezegde luidt ‘goede wijn behoeft geen krans’. Wat dan wel? Een gerechtje dat de smaak naar een hoger niveau tilt en vice versa. Hef het glas en geniet van zorgvuldig samengestelde wijn- en spijscombinaties. Samen maken ze een gebalanceerd dansje op je tong.

Meer informatie 

Voor de kids

Neem je kinderen gezellig mee! Voor hen is er een leuke speeltuin en ook een uitgebreide menukaart in de vorm van een kleurplaat met leuke spelletjes. 

De kids mogen ook nog even grabbelen in onze grabbelboom en krijgen een leuk cadeautje mee naar huis. 

Bekijk Kinderplacemat

Ontbijt

Een goede start van de dag! De geur van koffie, verse broodjes en croissants. Een mix van zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en lekkere sapjes. Gekookte of geklutste eieren. Met een goede kop koffie of thee, kan je dag niet meer stuk. 

Geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur op maandag tot en met vrijdag en van 07:00 tot 10:30 uur op zaterdag en zondag. 

 

Onze menukaart

Heerlijk lunchen, koffie met Dudok gebak, lekker borrelen of uitgebreid dineren; bij ons ben je aan het juiste adres! 

Ook deze winter weer een heerlijke kaart voor onze gasten. En natuurlijk voor ieder wat wils; huisgemaakte soepen, heerlijke salades, rijkbelegde sandwiches, de Badhotel borrelplank, hartverwarmende voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk onze seizoensfavorieten! 

Bekijk onze menukaart

10% Nieuwsbriefkorting

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende reservering.

Annuleren 24 uur voor aankomst

Eerder inchecken wanneer mogelijk

Altijd de beste prijs, 10% korting bij aanmelden nieuwsbrief.