Onze brasserie

Dagelijks kan je in onze brasserie terecht voor een heerlijk kopje koffie met een huisgemaakt stukje boterkoek, lunch, diner of een uitgebreide borrel. 
Onze keukenbrigade, onder leiding van de chef-kok, bereiden gerechten met dagverse ingrediënten en seizoenproducten.

Strijk neer op ons zonnige terras aan ons idyllische zwembad of warm lekker op bij de grote open haard. Gegarandeerd genieten! 

Reserveer makkelijk een tafeltje via het blauwe bolletje onderaan de pagina.

Menukaart Kinderkaart Drankenkaart
High Wine High Beer
 

Reserveer een tafel

Onze brasserie is 7 dagen per week geopend! Vanaf 12:00 uur serveren we heerlijke lunchgerechten en vanaf 17:00 uur schuif je aan voor een uitgebreid diner. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een verrukkelijk gebakje, borrelplank of een kopje koffie met huisgemaakte boterkoek. 

Reseveer nu

Voor de kids

Neem je kinderen gezellig mee! Voor hen is er een leuke speeltuin en ook een uitgebreide menukaart in de vorm van een kleurplaat met leuke spelletjes. 

De kids mogen ook nog even grabbelen in onze grabbelboom en krijgen een leuk cadeautje mee naar huis. 

Bekijk Kinderplacemat

Ontbijt

Een goede start van de dag! De geur van koffie, verse broodjes en croissants. Een mix van zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en lekkere sapjes. Gekookte of geklutste eieren. Met een goede kop koffie of thee, kan je dag niet meer stuk. 

Geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet van 07:00 tot 10:00 uur op maandag tot en met vrijdag en van 07:00 tot 10:30 uur op zaterdag en zondag. 

 

Annuleren 24 uur voor aankomst.

Eerder inchecken wanneer mogelijk.

Altijd de beste prijs, 10% korting bij aanmelden nieuwsbrief.

Aanmelden