Over Badhotel Rockanje

Het stoerste hotel in de duinen! Met een gezellige brasserie, schitterend terras en sfeervolle lodge kamers, voel je je gelijk helemaal thuis maar waan je je in het buitenland. Ons team staat 7 dagen per week klaar om je te voorzien van gastvrijheid, een lekker bed en goed eten. 

De omgeving kriijg je bij deze gastvrijelocatie cadeau! Met natuurgebied Voornes Duin als ideale plek voor een prachtige wandeling of fietstocht. Met bos, zee en strand op loopafstand en toch vlakbij wereldhaven Rotterdam. ’s Zomers wakker worden met croissantjes op het terras of luieren bij het zwembad. ’s Winters lekker bijkomen in de sauna en loungen op een groot kussen bij de open haard. En natuurlijk genieten van de verrassend goede keuken en de ongedwongen sfeer.

Tot snel!

Lekker zwemmen

Wij beschikken over een schitterend buitenzwembad, omgeven door bomen en ons zonnige terras, met ligbedden voor onze hotelgasten. Het zwembad heeft een ondiep gedeelte voor de kinderen om te spetteren en een diep gedeelte om rustig een baantje te trekken. Geniet van het zwembad in de zonnige maanden van mei tot oktober. 

Kom je gezellig bij ons dineren? Dan kan je als brasseriegast tussen 17:00 - 20:00 uur een verfrissende duik in het zwembad nemen voordat je aan tafel gaat. 

Onze privésauna

Heerlijk ontspannen met zijn tweeën in onze Finse sauna, met koud dompelbad, ligbedden met televisie, kleedruimte en douches. Warm lekker even op na een verfrissende strandwandeling en voel je helemaal als nieuw!

Reserveer de sauna vooraf bij de receptie. 12,50 per uur 

Reserveer sauna 

Fietsverhuur

Het eiland kan perfect ontdekt worden met de fiets! Voor 12,50 per fiets per dag huur je bij het hotel een stadsfiets met 7 versnellingen. 

Ben je op zoek naar een e-bike of mountainbike. Neem contact op met Fietsverhuur Oostvoorne ze kunnen de fiets bij het hotel brengen indien gewenst. 

Impressie van het hotel

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar ons hotel en brasserie. Via de fotogalerij geven we je alvast een kijkje in het hotel, de verschillende type kamers, onze brasserie en faciliteiten. Neem snel een kijkje in onze foto's. 

Check foto's

Onze vacatures

Wij houden van een gezellige, gastvrije professionele sfeer, van lekker vers en gezond eten en van medewerkers die met veel plezier bij ons werken.

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Neem een kijkje of we momenteel naar JOU op zoek zijn. 

Vacatures

Onze zusjes

Ken je onze zusterhotels al? Lucas Petit, de eigenaar van Badhotel Rockanje, heeft naar ons nog 5 andere unieke hotels in Nederland. Allemaal hotels met aansprekende hotelconcepten, waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. 

Wij nodigen je uit om eens een kijkje bij ze te nemen. 

Onze zusjes

Badhotel Rockanje Cadeaubon

Geef de Badhotel Rockanje cadeaubon cadeau! Voor ieder bedrag en in te wisselen voor een lunch, diner, overnachting, noem maar op. Natuurlijk wordt de cadeaubon met liefde ingepakt en is het zowel leuk om te geven als te krijgen.

Bestel nu de Badhotel Cadeaubon via onze receptie via mail of telefonisch