• Welkom bij Badhotel Rockanje

Elk seizoen een ander gevoel

Het stoerste strandhotel in de duinen! Met een gezellige brasserie, schitterend terras, groot buitenzwemabd en sfeervolle lodge hotelkamers, voel je je gelijk helemaal thuis, maar waan je je ook even in het buitenland. 

De omgeving krijg je bij deze gastvrijelocatie cadeau! Met natuurgebied Voornes Duin als ideale plek voor een prachtige wandeling of fietstocht. Met bos, zee en strand op loopafstand en toch vlakbij wereldstad Rotterdam. ’s Zomers wakker worden met croissantjes op het terras of luieren bij het zwembad. ’s Winters lekker bijkomen in de sauna en loungen op een groot kussen bij de open haard. En natuurlijk genieten van de verrassend goede keuken en de ongedwongen sfeer het gehele jaar.

Tot snel!

Impressie van het hotel

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar ons hotel en brasserie! 

Neem snel een kijkje in onze fotogalerij voor een impressie van onze kamers, schitterende terras, zwembad en tipi tent. 

Check foto's

Ontspan | Privésauna

Heerlijk ontspannen met zijn tweeën in de Finse privé sauna, met koud dompelbad, ligbedden met televisie, kleedruimte en douches. Warm lekker even op na een verfrissende strandwandeling en voel je helemaal als nieuw!

Reserveer sauna

Lekker zwemmen

Wow! Dat is je eerste reactie als je ons buitenzwembad ziet, omgeven door bomen en ons altijd zonnige terras. Plof neer op een van de ligbedden, laat de kids lekker spetteren in het ondiepe gedeelte van het zwembad en trek zelf rustig een baantje in het diepe gedeelte. Toegankelijk van mei tot oktober in de zonnige zomer maanden. 

Verblijf je nu niet in ons hotel en wil je toch zwemmen? Dat kan! Als je een tafel voor het diner bij ons reserveert, kan je tussen 17:00 - 20:00 uur een verfrissende duik in het zwembad nemen voordat je aan tafel gaat. 

Kom je bij ons werken?

Wij houden van een gezellige, gastvrije professionele sfeer, van lekker vers en gezond eten en van medewerkers die met veel plezier bij ons werken.

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Neem een kijkje of we momenteel naar JOU op zoek zijn. 

Vacatures

Onze zusjes

Ken je onze zusterhotels al? Lucas Petit, de eigenaar van Badhotel Rockanje, heeft naar ons nog 6 andere unieke hotels in Nederland. Allemaal hotels met aansprekende hotelconcepten, waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. 

Neem je snel een kijkje?

Onze zusjes

Badhotel Rockanje Cadeaubon

Geef de Badhotel Rockanje cadeaubon cadeau! Voor ieder bedrag en in te wisselen voor een lunch, diner, overnachting, noem maar op. Makkelijk online te bestellen of bij de receptie. 

Meer informatie