Reserveer je tafeltje

Onze brasserie is 7 dagen per week geopend! Vanaf 12:00 uur serveren we heerlijke lunchgerechten en vanaf 17:00 uur schuif je lekker aan voor het diner. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een hartverwarmend gebakje, borrelhapje of gewoon een drankje. 

Reserveer makkelijk via onderstaande widget of via het blauwe bolletje onderaan de pagina.

Eet Smakelijk | Menukaart

Bij Badhotel Rockanje ben je aan het juiste adres voor een smakelijke ervaring, of je nu komt voor een lunch, kopje koffie met huisgemaakte boterkoek, borrel of diner.

Onze seizoensgebonden menukaart biedt altijd een scala aan gerechten. Van huisgemaakte soepen, lunchgerechten en salades tot een breed scala aan voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk de beroemde Badhotel borrelplank. Er is voor ieder wat wils!

Menukaart

Lekker eten en drinken

Van uitgebreid ontbijtbuffet tot tongstrelend diner: het team van Badhotel Rockanje houdt ervan om je culinair te verwennen. De keukenbrigade bereidt haar originele gerechten met verse en regionale producten. Mede daarom wisselt het menu van Brasserie Lodgers per seizoen. Lekker, gezellig en gezond genieten!

Onze brasserie

Lekkere drankjes

Proost! Een lekker drankje hoort er natuurlijk bij. Geniet bij ons van een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakte boterkoek, een biertje van de tap tot voortreffelijke wijnen en cocktails. 

Drankenkaart