Brasserie Lodgers

Badhotel Rockanje beschikt over een prachtige brasserie, Brasserie Lodgers.

Plof in de grote kussens of luie stoelen bij de openhaard om ontspannen te loungen na een strandwandeling met een heerlijke apperitief. Of neem plaats met je voetjes in het zwembad op ons zonovergoten terras.

Onze menukaart wisselt regelmatig en staat vol met heerlijk zelfgemaakte gerechten voor lunch, borrel of diner.  Onze keuken kenmerkt zich door seizoenproducten uit de streek. Dagvers, eerlijk en van een uitstekende kwaliteit.

Onze openingstijden

  • Ontbijt en koffietijd - Vanaf 07.00 uur is Lodgers geopend voor een uitgebreid  ontbijtbuffet of verse koffie met iets lekkers.
  • Lunch, diner & borrel - Voor lunch, diner of borrel ben je altijd welkom tussen 12.00 uur en 21.30 uur.
  • Onze Bar - Onze bar is tot 00.00 uur geopend. De hele avond kun je hier snacks van de kleine kaart bestellen.

Met vrienden bijpraten wordt nog gezelliger onder het genot van een High Tea of High Wine.

Meer weten of reserveren?

Wil je meer informatie of wil je een tafeltje reserveren? Neem contact op met onze receptie via 0181-401755 of stuur een e-mail naar info@badhotel.nl

Onze menukaart

Onze menukaart

Heb je al een blik geworpen op onze heerlijk zomerse menukaart? Deze staat weer vol met heerlijke gerechten voor lunch, diner of borrel! 

Wat denk je van een clubsandwich, met onze huisgerookte zalm (terug van weggeweest), salade Buratta of de welbekende Carpaccio....?

Kom je snel langs?

Yummy!
Heerlijk theeleuten

Heerlijk theeleuten

Thee viert hoogtijd, althans als je 'm culinair aankleedt met allerlei heerlijkheden. Daar wordt zelfs de meest verstokte koffiedrinker een theeleut van....

Boek nu een heerlijke High Tea voor 19,50 euro per persoon en neem plaats op het terras in de zon aan het zwembad of aan een gezellig tafeltje in onze brasserie.

Ons menu
Nippen met zijn tweeën

Nippen met zijn tweeën

Tongstrelende witte of rode wijn, met daarbij een keuk aan hartige gerechtjes. GEniet ervan op ons zonnige terras aan het zwembad of lekker binnen aan een tafeltje. Aan jou de keuze...

Boek nu een High Wine voor 30 euro per persoon, inclusief 3 wijntjes met bijpassende gerechten.

Proost!
Arrangementen

Arrangementen

Wij hebben leuke arrangementen samengesteld voor een paar dagen even lekker weg.

Kom heerlijk uitwaaien op het strand, ga op ontdekking op de fiets of wandelen in de regio of kom tot rust in onze privé sauna.

Voor ieder wat wils!

Nieuwsgierig?