Brasserie Lodgers

Badhotel Rockanje beschikt over een prachtige brasserie. Plof in de grote kussens of luie stoelen, om ontspannen te loungen voor je aan tafel gaat. Na een strandwandeling krul je je op bij de open haard met een bel van onze speciale Schotse whisky. ‘s Zomers geniet je op het royale buitenterras bij het zwembad en bestel je aan de buitenbar een lekkere cocktail. Neem gerust een duik! De kaart van Brasserie Lodgers biedt robuuste kleine en grote gerechten om van te watertanden.

Onze keuken kenmerkt zich door seizoenproducten uit de streek. Dagvers, eerlijk en van een uitstekende kwaliteit.

Ons menu

Neem een kijkje op ons menu en laat je verrassen!

Menukaart

Onze openingstijden

  • Ontbijt en koffietijd - Vanaf 07.00 uur is Lodgers geopend voor een uitgebreid  ontbijtbuffet of verse koffie met iets lekkers.
  • Lunch en Diner - Voor lunch en diner mag je aanschuiven tussen 12.00 uur en 21.30 uur.
  • Onze Bar - Onze bar is tot 01.00 uur geopend. De hele avond kun je hier snacks van de kleine kaart bestellen.

Met vrienden bijpraten wordt nog gezelliger onder het genot van een uitgebreide brunch, high tea of high wine.

Meer weten of reserveren?

Ook als je niet bij ons overnacht, ben je van harte welkom in Brasserie Lodgers en op het terras. Informeer of er een plekje vrij is of reserveer alvast voor een later tijdstip op 0181-401755 of stuur een berichtje.

Zomer menukaart

Zomer menukaart

Heeft u al lekkere trek gekregen? Bekijk snel ons nieuwe zomer menu met een paar verrassende nieuwe gerechten ... Komt u snel proeven?

 

Bekijk de kaart
High Tea

High Tea

Gezellig bijkletsen met vriendinnen, iets te vieren of gewoon zomaar? Verwen jezelf met zoete en hartige hapjes en een grote pot warme thee. Al vanaf 2 personen voor € 19,50 per persoon. 

Bekijk het arrangement
Shared Lunch

Shared Lunch

Samen aan tafel iets vieren of gezellig bijpraten met allerlei heerlijke voor-, hoofd- en nagerechtjes die samen een lunch vormen. Elke zondag tussen 12.00 en 15.00 € 25,00 p.p. Kinderen van 4 tot 12 jaar € 15,00 p.p.

Shared lunch menu
High Wine

High Wine

Wijn, bites en gezelligheid, met z’n tweeën of met een groep leuke mensen. Een High Wine is eigenlijk altijd een succes! Kruip bij de haard of reserveer een tafeltje voor een groter gezelschap voor € 29,50 per persoon. Wat kan je verwachten van onze High Wine naast de bijzonder warme sfeer in Brasserie Lodgers?

Bekijk het arrangement