Brasserie Lodgers

Badhotel Rockanje beschikt over een prachtige brasserie, Brasserie Lodgers.

Plof in de grote kussens of luie stoelen bij de openhaard om ontspannen te loungen na een strandwandeling met een heerlijke apperitief in de winter. Of neem plaats met je voetjes in het zwembad op ons zonovergoten terras in de zomer.

Onze menukaart wisselt regelmatig en staat vol met heerlijk gerechten voor een lunch, borrel of diner.  Onze keuken kenmerkt zich door seizoenproducten uit de streek. Dagvers, eerlijk en van een uitstekende kwaliteit.

Onze openingstijden

  • Ontbijt en koffietijd - Vanaf 07.00 uur zijn we geopend voor een uitgebreid ontbijtbuffet of voor een kop koffie met iets lekkers.
  • Lunch, diner & borrel - Hiervoor ben je altijd welkom tussen 12.00 uur en 21.30 uur.
  • Onze bar - Onze bar is tot 00.00 uur geopend.

Met vrienden bijpraten wordt nog gezelliger onder het genot van een High Tea of High Wine.

Meer weten of reserveren?

Wil je meer informatie of wil je een tafeltje reserveren? Neem contact op via 0181-401755 of stuur een e-mail naar info@badhotel.nl

Tot straks!

Onze menukaart

Onze menukaart

Heb je al een blik geworpen op onze heerlijk herfstige menukaart? Deze staat weer vol met heerlijke gerechten voor lunch, diner of borrel! 

Wat denk je van een bijzonder broodje gehaktbal, huisgerookte zalm, Holy Ribs of ga je juist voor ons vegetarisch Flatbread?

't Is echt smullen! Kom je snel langs?

Yummy!
Heerlijk theeleuten

Heerlijk theeleuten

Thee viert hoogtijd, althans als je 'm culinair aankleedt met allerlei heerlijkheden. Daar wordt zelfs de meest verstokte koffiedrinker een theeleut van....

Boek nu een heerlijke High Tea voor 19,50 euro per persoon en neem plaats bij de open haard of aan een gezellig tafeltje in onze brasserie.

Ons menu
Nippen met zijn tweeën

Nippen met zijn tweeën

Tongstrelende witte of rode wijn, met daarbij een keuk aan hartige gerechtjes. Geniet er lekker van bij onze open haard of aan een tafeltje. Aan jou de keuze...

Boek nu een High Wine voor 28,50 euro per persoon, inclusief 3 wijntjes met bijpassende gerechten.

Proost!
Pasen wordt een eitje dit jaar!

Pasen wordt een eitje dit jaar!

Op Eerste Paasdag organiseren we een heerlijke Paasbrunch.... en op Tweede Paasdag kan je bij ons terecht voor een heerlijke Paas High Tea, Paas High Wine of Paas Afternoon Tea 

Wij kunnen niet wachten tot dat het weer zover is! 

Nieuwsgierig?