Het stoerste hotel in de duinen!

Badhotel Rockanje ligt aan de kust van Voorne-Putten in een prachtig natuurgebied dat wordt gekenmerkt door duinen, loof- en naaldbos. De locatie is uniek: wandelend bereik je in vijf minuten het strand, terwijl je met de auto al binnen drie kwartier in bruisend Rotterdam bent. Het badhotel is vanwege de Noord-Amerikaanse lodge stijl een stoer hotel, dat bekend staat om haar goede keuken en gastvrije team!

The place to be om nieuwe energie op te doen!

Algemene informatie Badhotel Rockanje

Sfeervolle kamers in Noord-Amerikaanse Lodgestijl

Een elandgewei in je kamer, de geur van dennenappels en hout, duingras voor je raam of onder je balkon; je krijgt er echt het gevoel één te zijn met de natuur. Alle kamers hebben die Noord-Amerikaanse lodgesfeer in warm rood, camel en zwart, maar dan met een moderne touch. Zo kan het zijn dat het bad midden in je kamer staat, met een stoer houten opstapje! Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje!

Bekijk kamers

Onze arrangementen

Even lekker genieten van de rust en ruimte op het mooie Voorne aan Zee, je bent van harte welkom! Speciaal voor onze gasten hebben we mooie arrangementen samengesteld, voor elk seizoen en voor ieder wat wils.

Bekijk onze arrangementen

Onze privésauna

Heerlijk ontspannen met zijn tweeën in onze Finse sauna, met koud dompelbad, ligbedden met televisie, kleedruimte en douches. Warm lekker even op na een verfrissende strandwandeling en voel je helemaal als nieuw!

Reserveer de sauna vooraf bij de receptie. 12,50 per uur 

Reserveer sauna 

Ons buitenzwembad

Van mei t/m september is ons buitenzwembad geopend voor onze hotelgasten! Ons zwembad wordt dagelijks verwarmd door de zon en speciaal voor onze hotelgasten hebben we ligbedjes om lekker te ontspannen. Het zwembad heeft een diep en ondiepgedeelte. 

 

Annuleren 24 uur voor aankomst.

Eerder inchecken wanneer mogelijk.

Altijd de beste prijs, 10% korting bij aanmelden nieuwsbrief.

Aanmelden