• Badhotel Rockanje

Slaap lekker

72 kamers met de Noord-Amerikaanse Lodge stijl, je waant je even in het buitenland. Ontspan in onze Duinsuite, kijk over het zwembad in onze vernieuwde Maple kamers of kies voor de ruimte van onze Lodge appartementen.

Als gast van Badhotel Rockanje heb je exclusieve toegang tot de Finse privé sauna, een oase van rust en ontspanning. Geniet daarnaast van verfrissing in het buitenzwembad, geopend van mei tot en met september. 

Bij Badhotel Rockanje staat comfort, gastvrijheid en ontspanning centraal. Ontdek de unieke mix van moderne voorzieningen en de warme sfeer van ons hotel in de duinen.

 

Kamers | Noord-Amerikaanse Lodgestijl

Een elandgewei in je kamer, de geur van dennenappels en hout, duingras voor je raam; je krijgt er echt het gevoel één te zijn met de natuur. Alle kamers hebben die Noord-Amerikaanse lodgesfeer in warm rood, camel en zwart, maar dan met een moderne touch. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje!

Bekijk kamers

Arrangementen | Speciaal voor jou

Even lekker genieten van de rust en ruimte op het mooie Voorne aan Zee, je bent van harte welkom! Speciaal voor onze gasten hebben we mooie arrangementen samengesteld, voor elk seizoen en voor ieder wat wils.

Bekijk onze arrangementen

Ontspan | Privésauna

Heerlijk ontspannen met zijn tweeën in de Finse privé sauna, met koud dompelbad, ligbedden met televisie, kleedruimte en douches. Warm lekker even op na een verfrissende strandwandeling en voel je helemaal als nieuw!

Reserveer sauna

Plons | Buitenzwembad

Van mei t/m september is ons buitenzwembad geopend voor onze hotelgasten! Ons zwembad wordt dagelijks verwarmd door de zon en speciaal voor onze hotelgasten hebben we ligbedjes om lekker te ontspannen. Het zwembad heeft een diep en ondiepgedeelte. 

Meer info