Vier Kerst of Oud & Nieuw in de duinen!

Je bent van harte uitgenodigd om de decemberfeesten in Badhotel Rockanje te vieren. Met een drankje bij de open haard, te midden van prachtige kerstbomen, hoor je Bing Crosby ‘I’m dreaming of a white Christmas’ zingen. Wij maken zijn droom waar, zelfs als er geen sneeuw valt, want we gaan je in de watten leggen.

Check hieronder al onze mogelijkheden en reserveer gemakkelijk een tafeltje tijdens de kerst via de blauwe button onderaan deze pagina. Een mail sturen kan natuurlijk ook. 

 

Menu à la carte op kerstavond en tweede kerstdag

Gun het jezelf en je geliefden om te dineren in de extra romantische kerstsfeer van onze brasserie. We bereiden jouw keuze van de kaart met plezier. Het belooft gezellig druk te worden, dus op tijd reserveren is aan te raden.  

Menu

Logeer in kerstsfeer | Overnachting

Nog een wijntje bij het diner, rustig uitbuiken en niet de kou in om naar huis te rijden? Geef je zorgeloos over aan de feestroes en blijf slapen.

Boek hier je kamer! 

Uitgeslapen aan tafel | VOL

Kom je gezellig brunchen met je liefste familie en vrienden? Ons traditionele kerstbrunchbuffet belooft opnieuw ieders smaakpapillen te strelen met een keur aan warme, koude, hartige en zoete gerechtjes. Voor kinderen is er een speciaal kinderbuffet, de X-mas knutselhoek en… een verrassing. Hij roept ‘hohoho’ en brengt cadeautjes, meer verklappen we niet.

  • Wanneer: 1e en 2e kerstdag - inloop 11:30 uur en start 12:00 uur 
  • Prijs volwassenen: 44,50 per persoon - prijs kinderen t/m 12 jaar: 22,50 per kind 

Menu 

Vijfgangen Kerstdiner | VOL

Het kerstdiner! Een jaarlijks staaltje van gepassioneerd vakwerk door onze chef en zijn keukenbrigade. We pakken uit met vijf gangen, inclusief een frisse amuse, en maken een feestje van ieders bord. Culinaire magie waardoor je je graag laat betoveren!

  • Wanneer: 1e kerstdag
  • Prijs: €65 per persoon - kinderen t/m 12 jaar: €22,50 pp

Het menu zal in november bekend zijn. Onze menu's van vorig jaar: 

5-gangen kerstmenu   vegetarisch kerstmenu  kinder kerstmenu