Van first date tot spetterend feest

Laat de organisatie van een bijzondere receptie, borrel, spetterend feest, bruiloft of smaakvol diner gerust aan ons over. Ons team is creatief, ervaren en denkt graag met je mee, ook in deze bijzondere tijd maken wij een mooi voorstel op maat, zodat jij je op de gasten kunt concentreren.

We beschikken over een prachtige brasserie met bar, sfeervolle zalen en een royaal buitenterras aan het zwembad. Voor elke gelegenheid en ieder seizoen hebben wij een geschikte plek. We hebben plaats voor circa 150 gasten, maar ook kleine groepjes zijn natuurlijk van hartelijk welkom.

 

Weddingplanner Mandy

We hebben een superenthousiaste weddingplanner in huis, Mandy, zij zit boordevol ideeën. Maak vrijblijvend een afspraak met haar voor meer informatie.  Ze laat jullie graag zien wat ons hotel te bieden heeft. Neem contact op met Mandy en plan je droom bruiloft!

Contact Mandy

Marloes, onze vergader- en feest expert

Marloes Molenaar helpt je graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of teamuitje. Zij is dé expert en adviseur binnen Badhotel Rockanje voor al onze groepen.

Je kunt haar contacteren via mail of telefonisch

Trouwen

De eerste stap is gezet, jullie hebben besloten te gaan trouwen. Nu komt er van alles op je af; hoe vul je die belangrijke dag in? Er valt genoeg te organiseren. Wij helpen je daar graag mee. Badhotel Rockanje is een officiële trouwlocatie en samen met onze weddingplanner Mandy, maak je er de perfecte dag van. 

Meer informatie