Uitwaai Arrangement

Soms lijkt de tijd wel eens een beetje té snel te gaan. Voordat je het weet, zitten we in het nieuwe jaar. Wil jij het jaar goed afsluiten of alvast iets hebben om naar uit te kijken in het nieuwe jaar? Kom uitwaaien aan de kust!

In onze brasserie, waar de open haard brandt, de bediening hoffelijk is en het eten niet te versmaden. Drink gerust een goed glas wijn, want je hoeft niet meer te rijden. Voor een zacht prijsje blijf je bij ons overnachten en geniet je de volgende dag van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Geniet van dit 3-daags arrangement, inclusief:

  • Twee overnachtingen in een sfeervolle Lodge kamer
  • Twee ochtenden een uitgebreid ontbijt
  • Een heerlijk 2-gangen diner op dag van aankomst (t/m 14 januari op je hotelkamer)
  • Uurtje ontspannen in onze privé sauna voor 2 personen
  • 10% korting op kaartje Aseal

Te boeken met een 1-, 2- en 4 persoon Lodge kamer.

Vanaf 47,50,-* per persoon per nacht in een 2-persoon Lodge kamer en vanaf 47,75,- per persoon per nacht in een 4-persoon Lodge kamer (o.b.v. 4 volwassenen)

Boek dit arrangement

*Prijs
De prijs van dit arrangement wisselt per dag. Zo krijg je extra voordeel op rustigere dagen. Vandaar dat de genoemde prijs een 'vanaf prijs' is exclusief overige kosten. Raadpleeg eenvoudig de prijzen via de onderstaande knop.

Reserveren
Direct reserveren zorgt voor zekerheid, extra's en de beste aanbieding. Makkelijk via onze website, persoonlijk via 0181-401755 of via mail

Annuleringsvoorwaarden
Alle vrijheid tot 3 dagen voor aankomst. Tot dan kan je kosteloos annuleren of wijzigen. 

Boek nu