Wat leuk dat je bij ons op bezoek komt. Maar wat is hier allemaal te doen?

Natuurlijk zijn we trots op het strand in onze achtertuin (op slechts 400m). Voor ontspanning, inspanning, of gewoon… omdat het er fijn is en het kost je niets! Niet alleen het strand leent zich voor een frisse neus, er is meer te ontdekken. Als gast ontvangt u de Voorne-Puttenpas. Hiermee krijgt u voordeeltjes en kortingen bij diverse gelegenheden in de regio. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden.

Wil je weten welke evenementen er in de omgeving georganiseerd worden? Neem dan een kijkje op de website van de plaatselijke VVV.

Meer weten of zelf suggesties? Neem even contact op met de receptie, zij helpen je graag verder en zitten vol informatie.

Eten en drinken
Natuur
Activiteiten
Kinderactiviteiten
Futureland Maasvlakte

Futureland Maasvlakte

Ontdek in FutureLand het fantastische uitzicht op het werk vanaf het Panorama Deck: met het blote oog of de verrekijker. Ga aan het stuurwiel staan en zie hoe en wanneer het land boven water komt. Of maak in de FutureFlightExperience een virtuele reis boven de Maasvlakte in 2035. Vanuit Futureland stap je op de bus of boot voor een tour door de nieuwe haven.

Meer over FutureLand
Zeehondenopvang A seal

Zeehondenopvang A seal

Ga op ziekenbezoek bij de zeehondjes in Stellendam en kijk hoe ze worden klaargestoomd voor het leven in de wijde wereld. In het naastgelegen Expo ontdek je nog meer over van de Nederlandse zeehond.

Meer over A Seal
Historyland

Historyland

Ga tientallen miljoenen jaren terug, naar de tijd van de dinosauriërs. Of naar de laatste ijstijd waar je bibberend van de kou oog in oog komt te staan met een levensgrote mammoet, holenbeer of sabeltandkat. Ook buiten in het park beleef je de historie en klim je in een MIG2 en gevechtshelikopter of waan je je heel even een wetenschapper wanneer je zelf op zoek gaat naar echte fossielen. Op Historyland komt geschiedenis tot leven!

Stoer Outdoor

Stoer Outdoor

Voor stoere sportievelingen vinden wij het leuk om een uitdaging aan te dragen. Van een mobiele klimtoren bij ons op het parkeerterrein tot een Expeditie Robinson op het strand. Ons strand leent zich voor activiteiten als (kite-) surfen, vliegeren en suppen. Graag voor het verblijf aangeven, zodat wij dit voor je kunnen organiseren.

Meer informatie
Voornes Duingebied

Voornes Duingebied

Het Voornes Duingebied is een van de mooiste natuurgebieden in Europa. Wandelroutes genoeg in de omgeving! Maar wil je meer weten over de natuur in dit unieke gebied? Onder leiding van een ervaren natuurgids maak je met een groep een wandeling van ongeveer 2 uur. Wij spreken graag voor je af met de vriendelijke boswachter.

Maak een afspraak
Brasserie Lodgers

Brasserie Lodgers

Wij zijn 7 dagen per week open voor een lekker bakje koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of voortreffelijk diner.

Kom lekker bij ons opwarmen bij de openhaard of neem plaats op ons terras.

Tot snel!

Meer informatie
Arrangementen

Arrangementen

Wij hebben leuke arrangementen samengesteld voor een paar dagen even lekker weg.

Kom heerlijk uitwaaien op het strand, ga op ontdekking op de fiets of wandelen in de regio of kom tot rust in onze privé sauna.

Voor ieder wat wils!

Nieuwsgierig?
Contact

Contact

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen?

Bel ons op 0181-401755 of stuur een gezellig email naar info@badhotel.nl.

We horen graag van je!

Contact