Mosaic Hotel

8.4 10 10

Reviews

10

31 augustus 2018
Top

2 nachten in mijn eentje in dit hotel geweest. Heerlijk 3***, en buitengewoon vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten in het restaurant, zeker alleen eten voelt totaal niet ongemakkelijk. Ook voor de kinderen erg leuk!

Willemijn (Dordrecht, Nederland)
10

23 augustus 2018
O Rocky Canada achter de duinen

Wat een fijn hotel met een gastvrije Brasserie en groot zwembad vlak bij het strand op loopafstand. De familiekamer voorzien van alle gemakken en mooi gethematiseerd maakte dit uitstapje tot een door onze kids zeer gewaardeerde mini-vakantie!

Albert (Monster, Nederland)
10

21 augustus 2018
Lekker eten, vriendelijk personeel en een mooie omgeving

Lekker eten, vriendelijk personeel en een mooie omgeving. De droge witte wijn die ze aanbevelen is top. De proeverij is een heerlijk voorgerecht. Prijs is in verhouding. Top.

Heidi (Nederland)
1

15 augustus 2018
Zeer diervriendelijk

Ben er nu voor de 3e keer met vrouw en hond Dus dat betekend dat het hier goed is Vriendelijk personeel , goed restaurant , mooi uitzicht vanop ons terras naar het zwembad En goede lokatie ( vlak bij het strand) Klein minpuntje hotel zit nu vol en iedereen heeft blijkbaar een fiets mee dus in de fietsenstalling is er geen plaats Er is ook geen ijskast op de kamer dat wisten we al dus hebben we zelf een koelbox op 220v meegebracht.

Peter (Nederland)
8

27 juli 2018
Heerlijk gezellig verblijf!

Gisteren onverwachts door het mooie weer naar Rockanje waar wij landden op het terras van het Badhotel Rockanje. 43 jaar geleden onze trouwnacht doorgebracht. Nu met kleinkinderen genoten van de gastvrijheid. De uitstekende bediening zorgde ondanks alle drukte dat de drankjes snel en heerlijk gekoeld werden gebracht. Lekker gegeten aan de rand van het zwembad. Vooral de schelvis en spareribs zijn een aanrader met als afsluiter het toetje limoncello. Zeer geschikt voor kinderen en gezinnen.

Chris D. (Boxtel, Nederland )
8

18 juni 2018
Heerlijk om een weekend bij te komen!

Perfecte ligging, super buitenzwembad en gastvrij personeel. Goede huurfietsen en prima restaurant.

Kaar (Nederland)
8

18 juni 2018
Geweldige service , vriendelijk en gastvrij

Vriendelijk personeel, je voelt je er echt thuis. Gezellig en goed eten en drinken.

Wil (Nederland)
8

23 mei 2018
Verblijf op wandelafstand van het strand.

Leuke appartementjes, heerlijk zwembad (onverwarmd), leuk dat er een sauna is. Op wandelafstand van het strand. Fijn dat er honden mee mogen.

Bernadine (Nederland)
8

5 januari 2018
Sfeervol vriendelijk gezellig hotel

Super sfeervol hotel met vriendelijk personeel die je hartelijk ontvangen. Zeer gezellige kamers met alle comfort. Naast hotel begint een prachtige wandeling van 7km in de duinen en naar het strand. Prachtig!

Hilde (Kalmthout, Nederland)
8

28 december 2017
Sfeervol hotel in een prachtige rustige omgeving.

We hebben genoten van een paar dagen met onze twee puberdochters en hond in de familiekamer. Het hotel was in kerstsfeer, we hebben lekker gegeten en geborreld bij de open haard. Het strand en een mooi natuurgebied op loopafstand. Echt een aanrader.

Esther (Nederland)
Nieuws & aanbiedingen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je inbox. 

Bekijk onze arrangementen Hotel deals x

Wij hebben een aantal aanbiedingen voor je samengesteld. Lekker een dagje weg of heerlijk cocoonen in je kamer: voor ieder wat wils! 

Naar de arrangementen
En uitgebreide vergadermogelijkheden Bekijk de mogelijkheden
En een heerlijk buitenzwembad Neem een duik
Het badhotel heeft ook een goed restaurant Naar de brasserie
Gemiddelde beoordelingen

8/10

8
expediaonwijs genoten
booking.comsuper lekker zwembad en mooi terras.
websiteHeerlijk gegeten en gedronken
tripadvisorGoede faciliteiten in het hotel en op de kamers
zooverErg mooie omgeving om te wandelen en te fietsen

hier kan ook tekst

Alle reviews