Mosaic Hotel

8.7 10 26

Reviews

8

26 mei 2019
Leuke locatie voor lunch

Op ons fietsrondje Voorne-Putten hier neergestreken voor de lunch. Lekker buiten gezeten op het terras, binnen ziet er ook gezellig uit met de centrale open haard. De kwaliteit van het eten is goed, maar wel een beetje prijzig. De vlotte en enthousiaste bediening maakt alles goed. We komen vast nog eens terug als we in de buurt zijn

Hans (Nederland)
10

25 april 2019
Zelfs bij late aankomst om 23u30 kregen we nog thee met een heerlijk stukje boterkoek!

De kamer, het uitzicht op het zwembad met palmen, de locatie>zo dichtbij zee, klantvriendelijkheid vh personeel. Zelfs bij late aankomst om 23u30 kregen we nog thee met een heerlijk stukje boterkoek!

I. Hartkamp (Nederland)
10

6 maart 2019
We blijven terugkomen

Brasserie lodgers bevalt altijd uitstekend. We blijven terugkomen.

Koen (Nederland)
10

6 maart 2019
"vanzelfsprekende" omgegaan met Glutenvrij eten

Hier wordt op een "vanzelfsprekende" manier omgegaan met Glutenvrij uit eten. En je kan hier ook superLEKKER eten! Gastvrijheid is top.

Lia (Nederland)
8

3 maart 2019
De bediening is klantvriendelijk

Je Kunt hier lekker lunchen voor een prima prijs. De bediening is klantvriendelijk. Op de menukaart is er genoeg keus. Van binnen ziet het er ook gezellig en warm uit. Van buiten ziet het er minder mooi uit

Sofie D (Oud-Beijerland, Nederland)
8

15 februari 2019
Fijn hotel in "Amerikaanse" lodge-style

Fijn hotel in "amerikaanse " lodge-style. Gewoon normale degelijke kamers. Zeer vriendelijke bediening. Op korte afstand van het strand. In het restaurant kun je goed eten. Uitstekend ontbijtbuffet. Leuke dinerkaart.

Dudleym (Heerlen, Nederland)
10

17 januari 2019
Wat een verassing!

Ontzettend fijne 2 dagen met 1 overnachting achter de rug. De hotelkamer oogt wellicht verouderd maar dit ligt volgens ons deels aan het 'thema' Lodge. Heerlijk knus, prima bedden, kaarsjes. De bar/restaurant is erg gezellig mede door het ontzettend vriendelijk personeel (een 10). In een fijne ambiance lekker gegeten en prima speciale biertjes gedronken. Absoluut hondvriendelijk en dichtbij het strand.

Klaos (Melick, Nederland)
6

28 december 2018
Knus hotel met zeer attent personeel

Dit hotel geboekt met met de luxury Hotelbon met ING rentepunten. De kamers zijn knus maar zeker niet luxe te noemen. Dit hotel is zeer geschikt voor families met kinderen maar niet voor koppels die van een rustig samenzijn willen genieten. De akoestiek in het restaurant is zo slecht dat je elkaar nauwelijks kunt verstaan. Het eten was prima en een pluim voor het zeer oplettende en attente personeel.

Silvia (Nederland)
8

15 november 2018
Fijn hotel Met een prima restaurant

Wouter (Nederland)
9

14 november 2018
Huiselijke sfeer

Vriendelijk personeel. Schoon. Mooie omgeving en vlakbij het strand. Geen negatieve punten

Wallenburg (Nederland)