Trouwen bij Badhotel Rockanje

Wij zijn een gezellige en sfeervolle trouwlocatie dicht bij het strand, omgeven door bos en duinen in Rockanje. Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen, wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de gemeente Westvoorne. Met onze gezellige lodge-stijl, sfeervolle brasserie, zalen en tipi tent, zal je je snel thuis voelen. Geef elkaar het JA-woord in de brasserie, onze zaal de Bossen of op het terras. 

Onze weddingplanner Mandy helpt jullie graag de meest fantastische trouwdag te organiseren. Iedere ceremonie, receptie of huwelijksdiner is uniek en dat snappen wij maar al te goed. Daarom bieden we geen standaard arrangementen, maar nodig we julile graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van jullie wensen maken wij een voorstel op maat. 

Weddingplanner Mandy

We hebben een superenthousiaste weddingplanner in huis, Mandy, zij zit boordevol ideeën. Maak vrijblijvend een afspraak met haar voor meer informatie.  Ze laat jullie graag zien wat ons hotel te bieden heeft. Neem contact op met Mandy en plan je droom bruiloft!

Contact Mandy