Genieten van de mooiste dag van jullie leven, aan alles is gedacht!

De eerste stap is gezet, jullie hebben besloten te gaan trouwen. Nu komt er van alles op je af; hoe vul je die belangrijke dag in? Er valt genoeg te organiseren. Zorgvuldige voorbereidingen zorgen ervoor dat het jullie op de dag zelf aan niks ontbreekt. Wij nemen je graag zorg uit handen.

Feest- en trouwlocatie

In het bijzijn van vrienden en familie geven jullie elkaar het jawoord op ons zonnige terras aan het zwembad of in de intieme sfeer van ons stoere hotel. Daarna toasten met bubbels en bruidstaart. Een fotoreportage op het strand om bij terugkomst te genieten van een heerlijk diner met jullie gasten, gevolgd door een onvergetelijk feest. Over de drempel getild worden in onze luxe Lodgers Suite met privé sauna, tweepersoons bad en een robuust bed. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Weddingplanner

We hebben een superenthousiaste weddingplanner in huis, boordevol ideeën. Vraag naar haar voor meer informatie tijdens een vrijblijvende afspraak. Ze laat jullie graag zien wat ons romantische Lodge hotel te bieden heeft. Je kunt Mandy telefonisch bereiken op +31 (0)181-401755 of stuur haar een mailtje: weddingplanner@badhotel.nl om jullie wensen door te nemen.

Contactformulier

 

Nieuws & aanbiedingen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je inbox. 

Bekijk onze arrangementen Hotel deals x

Wij hebben een aantal aanbiedingen voor je samengesteld. Lekker een dagje weg of heerlijk cocoonen in je kamer: voor ieder wat wils! 

Naar de arrangementen
X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan snel onze mooie arrangementen.

Bekijk de arrangementen