Genieten van de mooiste dag van jullie leven, aan alles is gedacht!

De eerste stap is gezet, jullie hebben besloten te gaan trouwen. Nu komt er van alles op je af; hoe vul je die belangrijke dag in? Er valt genoeg te organiseren. Zorgvuldige voorbereidingen zorgen ervoor dat het jullie op de dag zelf aan niks ontbreekt.

Wij nemen je graag zorg uit handen.

Feest- en trouwlocatie

In het bijzijn van vrienden en familie geven jullie elkaar het ja-woord op ons zonnige terras aan het zwembad of in de intieme sfeer van ons stoere hotel. Daarna toosten met bubbels en bruidstaart. Een fotoreportage op het strand, om bij terugkomst te genieten van een heerlijk diner met jullie gasten, gevolgd door een onvergetelijk feest. Over de drempel getild worden in onze luxe Duinsuite met privé sauna, tweepersoonsbad en een robuust bed.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Weddingplanner

We hebben een superenthousiaste weddingplanner in huis, Mandy, zij zit boordevol ideeën. Maak vrijblijvend een afspraak met haar voor meer informatie.  Ze laat jullie graag zien wat ons hotel te bieden heeft. Je kunt Mandy telefonisch bereiken op +31 (0)181-401755 of stuur haar een mailtje: mandybudding@badhotel.nl om jullie wensen door te nemen.