Vergaderen op een unieke locatie

Vergaderen saai? Niet bij ons! We beschikken over 3 sfeervolle vergaderzalen en een tipi tent!

Badhotel Rockanje is de perfecte plek voor jouw meeting, vergadering, workshop of training. Geen standaard ruimtes, maar wel van alle gemakken voorzien. Een gezellig zitje bij de open haard om na te bespreken en je mooie presentatie tonen op ons multimediascherm. 

Haely is onze adviseur en expert op het gebied van feesten, partijen en vergaderen en helpt je graag om de bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. 

Contact Haely

Onze vergaderzalen

We beschikken over 3 functionele vergaderzalen en een buitenvergaderlocatie in een tipi tent. Vanaf 2 personen in een gemoedelijke setting tot 120 personen in onze zaal de Bossen en Duinen. Natuurlijk zijn onze zalen geheel ingericht in de Noord-Amerikaanse Lodge stijl.

Bekijk vergaderzalen

Onze vergaderarrangementen

Badhotel Rockanje biedt diverse vergaderarrangementen: van een 4-uurs arrangement en een 32-uurs arrangement tot vergaderen in de buitenlucht met een lunch-bolderkar en zelfs een compleet op maat verzorgd programma. 

Vergaderen in onze welbekende Lodge stijl met warme gastvrijheid, heerlijk eten en drinken en de mogelijkheid om daarna ontspannen bij ons te overnachten!

Onze arrangementen

Tipisch vergaderen

Vergaderen in de buitenlucht, op een originele plek, midden in de duinen! Kom Tipisch Vergaderen bij Badhotel Rockanje! 

Neem plaats op de picknickbanken met berenvellen, mooie kachel en sfeervolle lampjes. Is het lekker weer? Plof neer op de banken met parasols of speel een potje Jeu de Boules op je eigen jeu de boules baan.

Meer informatie

Teambuilding activiteiten

Voor een (teambuilding) activiteit ter onderbreking van de bijeenkomst, leent onze omgeving zich perfect!

In de duinen een spannende GPS-tocht, bamboe bouwen bij onze tipi tent of wandelen met wollige alpaca's, alles is mogelijk!

Meer informatie

Haely, onze vergader- en feestexpert

Haely helpt je graag verder met een borrel, trouwerij, vergadering of teamuitje. Zij is dé expert en adviseur binnen Badhotel Rockanje voor al onze groepen.

Je kunt haar contacteren via mail of telefonisch