Vergaderen op een unieke locatie

Vergaderen saai? Niet bij ons! We beschikken over 3 sfeervolle vergaderzalen en een bijzondere buitenvergaderlocatie, onze Tipi Tent. 

Badhotel Rockanje is de perfect plek voor jouw meeting, vergadering, workshop of traning. Geen standaard ruimtes, maar wel van alle gemakken voorzien. Een gezellig zitje bij de open haard om na te bespreken, en je mooie presentatie tonen op onze multimedia scherm. 

Marloes is onze adviseur en expert op het gebied van feesten, partijen en vergaderen en helpt je graag om de bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. 

Contact Marloes

Onze vergaderzalen

We beschikken over 3 functionele vergaderzalen en een buitenvergaderlocatie in een Tipi tent.

Van 2 tot 110 personen en natuurlijk allemaal in onze Lodge stijl.

Ook op 1.5 meter afstand kunnen jullie belangrijke vergaderingen bij ons kunnen laten plaatsvinden. 

Bekijk vergaderzalen 

Onze vergaderarrangementen

Badhotel Rockanje biedt diverse vergaderarrangementen, van een 4-uursarrangement, vergaderen in de buitenlucht, tot een compleet op maat verzorgd programma. 

Ook in deze bijzondere tijd is het mogelijk om bij ons op gepaste afstand te vergaderen, met mogelijkheden voor koffie- en theefaciliteiten, gekoelde (fris)dranken en de mogelijkheid om te lunchen of dineren in dezelfde ruimte of op het terras. 

Onze arrangementen

Tipisch vergaderen

Vergaderen in de buitenlucht, op een orginele plek, midden in de duinen in een tipi! Kom nu Tipisch vergaderen bij Badhotel Rockanje! 

Neem plaats op een van de picknickbanken in de tipi met berenvellen, mooie kachel en sfeervolle lampjes. Is het lekker weer? Plof neer op de banken met parasols of speel een potje Jeu de Boules op jullie eigen jeu de boules baan.

Meer informatie

Marloes, onze vergader- en feest expert

Marloes Molenaar helpt je graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of teamuitje. Zij is dé expert en adviseur binnen Badhotel Rockanje voor al onze groepen.

Je kunt haar contacteren via mail of telefonisch

Tipisch feestje!

De tipi tent is een plek waar iedereen zich welkom voelt! Van kleine borrel of picknick tot groot feest, alles is mogelijk. Onze party planner Marloes helpt je graag verder! 

Vanaf 10 personen genieten van onze heerlijke koffie-, lunch- of borrel bolderkar en vanaf 20 personen een uitgebreide BBQ met privé chef. 

Meer informatie