Vrolijk Voorjaar Arrangement

Yess het is lente! De perfecte tijd om onze mooie omgeving te ontdekken. Uitgebreide wandelingen of fietstochten maken door het mooi Voornes Duin of het uitgestrekte strand, om vervolgens neer te dalen op ons zonnige terras aan het mooie buitenzwembad.

Wil je zorgeloos genieten, boek dan ons Vrolijk Voorjaar Arrangement, inclusief:

  • Overnachting in een sfeervolle Lodge kamer
  • Heerlijk welkomstdrankje 
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Foodvoucher t.w.v. 25,- p.p. te besteden in onze Brasserie of op ons terras. Voor kinderen onder de 12 jaar is er geen Foodvoucher inbegrepen. 
  • Uurtje ontspannen in onze privé sauna of een dag fietshuur 

Vanaf 89,50* p.p.p.n. in een 2-persoon Lodge kamer en vanaf 75,75* p.p.p.n. in een 4-persoon Lodge kamer (o.b.v. 4 volwassenen). 

Boek dit arrangement

*Prijs
De prijs van dit arrangement wisselt per dag. Zo krijg je extra voordeel op rustigere dagen. Vandaar dat de genoemde prijs een 'vanaf prijs' is exclusief overige kosten. Raadpleeg eenvoudig de prijzen via de onderstaande knop.

Extra informatie Foodvoucher
Je ontvangt per persoon een Foodvoucher t.w.v. 25,- die je kan inwisselen in onze brasserie of op ons terras en deze is in te wisselen op onze lunch-, borrel- en dinergerechten. 
Voor kinderen onder de 12 jaar is er geen Foodvoucher inbegrepen. 

Reserveren
Direct reserveren zorgt voor zekerheid, extra's en de beste aanbieding. Makkelijk via onze website, persoonlijk via 0181-401755 of via mail

Annuleringsvoorwaarden
Alle vrijheid tot 3 dagen voor aankomst. Tot dan kan je kosteloos annuleren of wijzigen. 

Boek nu