• High Wine

Hef het glas | High Wine

Het gezegde luidt ‘goede wijn behoeft geen krans’. Wat dan wel? Een gerechtje dat de smaak naar een hoger niveau tilt en vice versa.
Hef het glas en geniet van zorgvuldig samengestelde wijn- en spijscombinaties. Samen maken ze een gebalanceerd dansje op je tong.

Te reserveren vanaf 2 personen

Prijs: 40.00 p.p.

High Wine menu

Brasserie | Eten & drinken

7 dagen per week, 365 dagen per jaar is onze Brasserie geopend. ‘s Morgens serveren we een uitgebreid ontbijtbuffet en vanaf 12 uur is iedereen welkom voor lunch, borrel of culinair diner. Onze gastvrijheid is bekend in de gehele regio en, zo durven wij met zekerheid te zeggen, vind je nergens beter aan de Nederlandse kust!

Onze brasserie

Eet Smakelijk | Menukaart

Bij Badhotel Rockanje ben je aan het juiste adres voor een smakelijke ervaring, of je nu komt voor een lunch, kopje koffie met huisgemaakte boterkoek, borrel of diner.

Onze seizoensgebonden menukaart biedt altijd een scala aan gerechten. Van huisgemaakte soepen, lunchgerechten en salades tot een breed scala aan voor-, hoofd- en nagerechten en natuurlijk de beroemde Badhotel borrelplank. Er is voor ieder wat wils!

Menukaart