Wat je allemaal wil weten

In- en uitchecken

Vanaf 15:00 uur kan je inchecken bij onze receptie. Uitchecken is mogelijk tot 10:30 uur van maandag tot en met vrijdag en tot 11:00 uur op zaterdag en zondag. 

Ontbijt

Dagelijks bieden wij een heerlijk ontbijtbuffet aan van 07:00 - 10:00 uur van maandag tot en met vrijdag en van 07:30 - 10:30 uur op zaterdag en zondag. Tot en met 14 januari zullen we ontbijtpakketjes aanbieden die dagelijks  's morgen in onze brasserie opgehaald kunnen worden. 

Huisdieren 

Honden zijn bij ons van harte welkom. Met een maximum van 2 honden per kamer. Een bakje met een botje staat alvast klaar! 

Annulering of wijziging van de boeking

Komt er toch iets tussen en moet je de boeking wijzigen of annuleren? Geen probleem! Je kan de reservering kosteloos wijzigen of annuleren tot 24 uur voor aankomstdatum. Dit geldt alleen voor directe boekingen via onze website. 

Coronapas

Bij aankomst in het hotel wordt de Coronapas gescand als je plaast wil nemen in de brasserie. Denk je er aan deze mee te nemen als je naar ons toe komt? Dit kan in digitale (met de app 'CoronaCheck') of in papieren vorm. 

Mocht je geen Coronapas hebben kun je ook een afspraak maken via Testen voor Toegang voor je naar ons toekomt. In Hellevoetsluis is een testlocatie waar je meestal op korte termijn nog terecht kunt. 

Verblijf je in het hotel, maar maak je geen gebruik van de brasserie, dan is er geen Coronapas nodig. Ook voor afhalen is er geen bewijs nodig.