Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee ligt, verscholen tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers. Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. Toch ligt ons hotel maar op korte afstand van de Maasvlakte, de Europoort en Rotterdam. ‘The best of both worlds’ dus. Deze combinatie is uniek. De stijl van een Noord Amerikaanse lodge, geur van dennenbomen, gastvrijheid én goede keuken maken Badhotel Rockanje tot een aangename plek om een paar dagen heerlijk uit te waaien.

Het Badhotel wordt geflankeerd door een zwembad met groot terras, beschikt over een ruime sauna en heeft een sfeervolle brasserie, waar je in een luie stoel bij de open haard even kunt ontsnappen aan het leven van alledag of aan tafel geniet van onze gerechten. 

Onze vergaderfaciliteiten bieden nogmaals een originele combinatie. Een zakelijke bijeenkomst in dit prachtige natuurgebied staat garant voor ontspannen werken. Teambuilden op het strand, napraten aan de bar en de volgende ochtend gelaafd door een uitgebreid ontbijtbuffet weer aan de slag. 

Zomer menukaart

Zomer menukaart

Heeft u al lekkere trek gekregen? Bekijk snel ons nieuwe zomer menu met een paar verrassende nieuwe gerechten ... Komt u snel proeven?

 

Bekijk de kaart
Kamers en Suites

Kamers en Suites

Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers beschikt over 67 kamers in romantische Lodge-stijl met toilet, bad of douche, föhn, flatscreen tv en veelal balkon en kofie/thee faciliteiten.

Bekijk onze kamers
Arrangementen Badhotel

Arrangementen Badhotel

Wij hebben een aantal arrangementen en aanbiedingen voor je samengesteld. Lekker een dagje weg of heerlijk cocoonen in je kamer: voor ieder wat wils! 

Naar de arrangementen
Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

Bent u tijdelijk gedetacheerd bij een project en op zoek naar tijdelijke accommodatie op maar 10 tot 15 autominuten van de Europoort, Maasvlakte, Botlek and Pernis? Goede zakelijke faciliteiten in Badhotel Rockanje.

Reserveren
Tripadvisor

Heel goed: 4 van 5

"Fantastische locatie en super vriendelijk personeel."
Booking

Erg goed: 8.2 van 10

"Prachtige locatie met heerlijk zwembad"

#BADHOTELROCKANJE OP INSTAGRAM