Badhotel Rockanje, het stoerste hotel in de duinen!

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee ligt, verscholen tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers. Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. Toch ligt ons hotel maar op korte afstand van de Maasvlakte, de Europoort en Rotterdam. ‘The best of both worlds’ dus. Deze combinatie is uniek. De stijl van een Noord Amerikaanse lodge, geur van dennenbomen, gastvrijheid én goede keuken maken Badhotel Rockanje tot een aangename plek om een paar dagen heerlijk uit te waaien.

Het Badhotel wordt geflankeerd door een zwembad met groot terras, beschikt over een ruime sauna en heeft een sfeervolle brasserie, waar je in een luie stoel bij de open haard even kunt ontsnappen aan het leven van alledag of aan tafel geniet van onze gerechten. 

Onze vergaderfaciliteiten bieden nogmaals een originele combinatie. Een zakelijke bijeenkomst in dit prachtige natuurgebied staat garant voor ontspannen werken. Teambuilden op het strand, napraten aan de bar en de volgende ochtend gelaafd door een uitgebreid ontbijtbuffet weer aan de slag. 

Shared Lunch

Shared Lunch

 
Samen aan tafel iets vieren of gezellig bijpraten
met allerlei heerlijke
voor-, hoofd- en nagerechtjes
die samen een lunch vormen
 
Elke zondag tussen 12.00 en 15.00u
€ 25,00 p.p.
Kinderen van 4 tot 12 jaar € 15,00 p.p.
 
Lekkere trek gekregen? Bekijk snel ons Shared Lunch menu
Reserveren
High Tea

High Tea

Gezellig bijkletsen met vriendinnen, iets te vieren of gewoon zomaar? Verwen jezelf met zoete en hartige hapjes en een grote pot warme thee. Al vanaf 2 personen voor € 19,50 per persoon. Benieuwd naar de inhoud?

Reserveer via de receptie op 0181 401755, of stuur een mail.

Reserveren
Menu (also available in English)

Menu (also available in English)

Heeft u lekkere trek gekregen? Bekijk snel ons nieuwe menu met een paar verrassende nieuwe gerechten ... Komt u snel proeven?

Via de reserveer button boekt u heel eenvoudig een tafeltje in onze brasserie.

 

Feeling hungry? Please take a quick look on our new menu in English, including a few surprising dishes ... May we welcome you soon?

Easily make your table reservation by clicking the button below.

Reserveren
Tripadvisor

Zeer goed: 89% score

"Geweldig hotel, lekker eten in de brasserie en vlak bij het strand"
Booking

Erg goed: 8.2 van 10

"Prachtige locatie met heerlijk zwembad"

#BADHOTELROCKANJE op instagram