• Vacature: Restaurant Manager

Vacature Restaurant Manager

Bij Badhotel Rockanje streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, en jij kunt daar als Restaurantmanager een cruciale rol in spelen! Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Restaurantmanager om ons team te leiden.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Personeelsmanagement:
    • Vaststellen van de wenselijke kwalitatieve en kwantitatieve formatie. 
    • Beoordelen/stimuleren van medewerkers, voeren van functioneringsgesprekken en maken van ontwikkelafspraken. 
    • Toezien op het personeelsbeheer, opleidingen, promotie of ontslag. 
  • Rapportage
    • Zorgdragen voor adequate administratie en het leveren van de vereiste gegevens en (management)rapportages.
    • Zorgdragen dat de voorschriften en rapportage worden opgevolgd. 
    • Toelichten en verantwoorden van resultaten, afwijkingen en activiteiten ter verbetering. 
    • Opstellen en uitvoeren jaarlijks budgetplan.
  • Optimalisatie processen en dienstverlening 
    • In kaart brengen structurele knelpunten. 
    • Initiëren en ontwikkelen activiteiten, vaststellen van acties. 
    • Evalueren van de werkprocessen. 
    • Adviseren verbetering en deze na goedkeuring implementeren. 
  • Bediening en begeleiding gasten
    • (Operationeel) leidinggeven aan het restaurantteam.
    • Verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten en het waarborgen van een uitmuntende service.
    • Coördineren van de dagelijkse operatie
    • Toezicht houden op de naleving van de service- en kwaliteitsstandaarden.
  • Overig
    • Beheren van voorraad, plaatsen van bestellingen en zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering.
    • Zorgdragen voor urenregistratie en het maken van roosters. 
    • Rapporteren aan de directeur.
    • Onderdeel uitmaken van het Management Team (MT).

Wij bieden:

  • Een uitdagende leidinggevende functie in een prachtige en inspirerende omgeving.
  • Een competitief salaris, passend bij functieniveau en ervaring. Functiegroep 7 - 8 op basis van de Horeca CAO. 
  • Samenwerking met een enthousiast en gemotiveerd team.
  • Fooi.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder kortingen in onze brasserie en op overnachtingen in onze zusterhotels.
  • Bedrijfskleding.
  • Opleidingsmogelijkheden.

Wie zoeken wij:

  • Fulltime beschikbaar met flexibiliteit in werktijden, inclusief weekenden en feestdagen.
  • MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol in de horeca.
  • Inzicht in de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een representatieve uitstraling.
  • Gastvrijheid zit in je DNA en je weet dit over te brengen op het team.
  • Stressbestendig en bekwaam in het omgaan met drukke situaties.
  • In staat om operationele processen te optimaliseren en te sturen op kwaliteit.
  • In bezit van eigen vervoer.

Interesse?

Ben jij klaar om jouw leidinggevende talenten in te zetten in deze unieke horecaomgeving? Stuur dan je cv en motivatie naar Pieter Postma of neem contact op via 0181-401755.

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!