Vier feest in een Tipi!

De tipi tent is een plek waar iedereen zich welkom voelt! Buiten plof je neer op een van de picknickbanken met een bolderkar vol lekkere dingen voor een koffie break, lunch of borrel. Neem plaats op een van de banken met berenvellen in de tent, en steek de Finse haard aan. Sfeervoller wordt het niet. De kinderen doen een spelletje spijkerslaan en daarna een potje Jeu de Boule.

Het enige wat jij hoeft te doen is genieten! 

 

Borrel Bolderkar

Sluit je dag heerlijk af met onze borrel bolderkar! Je ontvangt een kar vol met lekkere dingen, zoals: brood met smeersels, gemarineerde olijven, bitterballen, papadums, Rotterdamsche Oude kaas en Spaanse fuet worst, water, wijn en biertjes! 

Vanaf 10 personen. 

Boek nu!

Lunch bolderkar

Geniet met zijn allen van een heerlijke lunch! Verschillende sandwiches, verse fruit, vruchtensap, water en alcoholische versnaperingen! 

Vanaf 10 personen! 

Meer informatie 

Koffie bolderkar

Na een heerlijke wandeling, even bijkomen en genieten van elkaar met onze koffie-bolderkar. Een bolderkar vol met koffie en thee, water uit de kraan en een assortiment van onze taarten. 

Boek nu! 

Tipisch vergaderen

Vergaderen in de buitenlucht, op een orginele plek, midden in de duinen in een tipi! Kom nu Tipisch vergaderen bij Badhotel Rockanje! 

Neem plaats op een van de picknickbanken in de tipi met berenvellen, mooie kachel en sfeervolle lampjes. Is het lekker weer? Plof neer op de banken met parasols of speel een potje Jeu de Boules op jullie eigen jeu de boules baan.

Meer informatie