Welkom in onze tipi tent!

Als je aan komt rijden, zie je 'm al staan, onze tipi tent! 

De tipi is een originele locatie voor een familie picknick of teamuitje. Neem plaats aan een van de tafels in de tipi met berenvellen, stoere Finse houtvuurkachel en sfeervolle lampjes, omgeven door bos en duin. 

Met lekker weer plof je neer op de banken met parasols en speel je een potje spijkerslaan of Jeu de Boules!

Tipische Arrangementen

Speciaal voor onze Tipi Tent hebben wij leuke Tipische Arrangementen voor elk seizoen. 

Warm op met onze Koffie Bolderkar, kom bijeen met een Tipisch Vergaderarrangement met lunch of BBQ of geniet van de One Pot Dishes boven open vuur. 

Meer info

Tipisch vergaderen

Vergaderen in de buitenlucht, op een originele plek, midden in de duinen! Kom Tipisch Vergaderen bij Badhotel Rockanje! 

Neem plaats op de picknickbanken met berenvellen, mooie kachel en sfeervolle lampjes. Is het lekker weer? Plof neer op de banken met parasols of speel een potje Jeu de Boules op je eigen jeu de boules baan.

Meer informatie

Tipisch feestje!

De tipi tent is een plek waar iedereen zich welkom voelt. Van kleine borrel of picknick tot feest, alles is mogelijk. Onze partyplanner Haely helpt je graag verder. 

Vanaf 10 personen genieten van onze heerlijke koffie-, lunch- of borrel bolderkar en vanaf 20 personen een uitgebreide BBQ met privé chef. 

Meer informatie

Haely, onze vergader- en feestexpert

Haely helpt je graag verder met een borrel, trouwerij, vergadering of teamuitje. Zij is dé expert en adviseur binnen Badhotel Rockanje voor al onze groepen.

Je kunt haar contacteren via mail of telefonisch