Welkom in onze tipi tent!

Als je aan komt rijden, zie je 'm al staan, onze tipi tent! 

De tipi is een originele locatie voor een feestje, familie picknick of teamuitje. Neem plaats aan een van de tafels in de tipi met berenvellen, stoere Finse houtvuurkachel en sfeervolle lampjes, omgeven door bos en duin. 

Met lekker weer plof je neer op de banken met parasols en speel je een potje spijkerslaan of Jeu de Boules! 

Kom je ook snel bij ons tipisch vergaderen of  feesten?

Tipische Arrangementen

Speciaal voor onze Tipi Tent hebben wij leuke Tipische Arrangementen ook voor de koude herfst- en wintermaanden!

Kom na een heerlijke strandwandeling opwarmen met onze Koffie Bolderkar, ga er op uit met je hele team met een van onze Tipisch Vergaderarrangementen met lunch of BBQ of geniet met met je familie of bedrijf van onze One Pot Dishes boven een open vuur. 

Bekijk onze Tipische Arrangementen

Tipisch vergaderen

Vergaderen in de buitenlucht, op een orginele plek, midden in de duinen in een tipi! Kom nu Tipisch vergaderen bij Badhotel Rockanje! 

Neem plaats op een van de picknickbanken in de tipi met berenvellen, mooie kachel en sfeervolle lampjes. Is het lekker weer? Plof neer op de banken met parasols of speel een potje Jeu de Boules op jullie eigen jeu de boules baan.

Vanaf 10 personen

Meer informatie

Tipisch feestje!

De tipi tent is een plek waar iedereen zich welkom voelt! Van kleine borrel of picknick tot groot feest, alles is mogelijk. Onze party planner Marloes helpt je graag verder! 

Vanaf 10 personen genieten van onze heerlijke koffie-, lunch- of borrel bolderkar en vanaf 20 personen een uitgebreide BBQ met privé chef. 

Huur tipi: 150,-

Meer informatie

Marloes, onze vergader- en feest expert

Marloes Molenaar helpt je graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of teamuitje. Zij is dé expert en adviseur binnen Badhotel Rockanje voor al onze groepen.

Je kunt haar contacteren via mail of telefonisch

Annuleren 24 uur voor aankomst.

Eerder inchecken wanneer mogelijk.

Altijd de beste prijs, 10% korting bij aanmelden nieuwsbrief.

Aanmelden